Γηροκόμος
Αχαρνές - Γηροκόμοι
ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ - Προσωπικός Θεραπευτικός Βοηθός
Κάτοικος Αχαρνών, Ελληνας, με πιστοποίηση φροντιστή ΑΜΕΑ, ζητά εργασία. 
Να αναλάβει φροντίδα και φύλαξη ασθενούς -ης ηλικιωμένου -ης (επικοινωνιακοί, μη κατάκοιτοι ή βαριά άνοια), στην περιοχή του Β. Π+Δ. Π- Κέντρο, Κηφισιά, Μαρούσι,Νέα Ερυθραια, Μελίσσια, Ανοιξη, Δροσιά, Βριλήσσια, Λυκόβρυση, Αγιος Στέφανος, ΚΑΤ, Ηράκλειο, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωσης, Θρακομακεδόνες). Στοχεύει στην παροχή επιστημονικής γνώσης σχετικά με την ενεργό γήρανση και τις αλλαγές, που αυτή συνεπάγεται στη ζωή των ανθρώπων. Προτείνονται προγράμματα παρέμβασης για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της Νεαρής, Μέσης και Τρίτης Ηλικίας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη δια βίου άσκηση. Θα εφαρμόσουμε καλές πρακτικές για τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, την ενεργητική αναψυχή και κυρίως την ενασχόληση με διαφορετικές μορφές άσκησης προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες του κάθε ενήλικα. 
Εχει ειδίκευση σε Θεραπευτική Διατροφή - Συμπληρώματα - Θεραπευτική Γυμναστική και Μακροβιότητα  Τα βασικά καθήκοντα, Υπηρεσίες και οι κύριες αρμοδιότητες του περιλαμβάνουν τη μέριμνα για: 
- Αξιοπρεπή διαβίωση τους και ασφάλεια - Τήρηση του ημερήσιου προγράμματος σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό, Ιατρική φροντίδα ηλικιωμένων Χορήγηση και Φαρμακευτική παρακολούθηση της αγωγής. 
Συνοδεία τους σε οργανωμένα εξωτερικά προγράμματα (καφετέρια, πάρκα κ. α. , εκδηλώσεις). 
Φυσική άσκηση, Διατροφή & συντροφικότητα ηλικιωμένων. 
Εκπαίδευση (Internet, smartphones) & Δραστηριότητες τάβλι, puzzle, μπριτζ κ. α. 
Λίγες οικιακές εργασίες, καθάρισμα, μαγειρική & σιδέρωμα - προσωπική φροντίδα ηλικιωμένων - βοήθεια στην τουαλέτα -στο μπάνιο - στο ντύσιμο - στο φαγητό.  
-Πρόγραμμα μέρας, βδομάδας ή μήνα.
κος Αντώνης.


, συζητήσιμη, αορίστου χρόνου, 11:00-20:00
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 10 Μαρτίου 2024