Αγορά αυτοκινήτου Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Αυτοκίνητο

Κάντε έρευνα αγοράς

Συμβουλευτείτε τους οδηγούς τιμών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, περιηγηθείτε στις αγγελίες του xe Automoto, διαβάστε τις αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων που δημοσιεύονται σε εφημερίδες μικρών αγγελιών, επισκεφθείτε κάποιους εμπόρους αυτοκινήτων και θα μάθετε πόσο κοστίζει το μοντέλο του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να πληρώσετε για την αγορά ενός αυτοκινήτου περισσότερα χρήματα από όσο πραγματικά αξίζει, αλλά παράλληλα θα είστε επιφυλακτικοί στο άκουσμα μιας πολύ χαμηλής τιμής πώλησης.

Είναι σημαντικό να κάνετε έναν προϋπολογισμό που θα περιλαμβάνει τα έξοδα ασφάλισης, τα τέλη κυκλοφορίας και όποια άλλα λειτουργικά έξοδα απαιτούνται, προκειμένου να θέσετε τα οικονομικά όρια στα οποία θα κινηθείτε για την αγορά του αυτοκινήτου σας.

Εχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας απο έναν ιδιώτη ή από έναν έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Αν ακολουθήσετε την πρώτη επιλογή θα κάνετε την αγορά σας σε πιο χαμηλή τιμή, όμως οι ιδιώτες σπάνια προσφέρουν κάποιες εγγυήσεις και γι΄αυτό πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στον έλεγχο του αυτοκινήτου και στη δοκιμαστική οδήγηση. Καλό θα ήταν μάλιστα να ζητήσετε και τη γνώμη κάποιου ειδικού, κυρίως σε ό,τι αφορά στο μηχανικό έλεγχο του αυτοκινήτου.

Αγοράζοντας από έναν αντιπρόσωπο ή έμπορο αυτοκινήτων εξασφαλίζετε κάποιες εγγυήσεις για τη λειτουργία του αυτοκινήτου και κάποιες διευκολύνσεις για την εξόφλησή του πληρώνοντας όμως υψηλότερη τιμή.

Σχολιάστε το!