Σερβιτόρος / Σερβιτόρα (Γλυφάδα) – Ekiben Kitchen
Στοιχεία θέσης εργασίας
Περιγραφή θέσης εργασίας
Το Ekiben του Άρη Βεζενέ, για το νέο κατάστημά του στη Γλυφάδα αναζητά Σερβιτόρο/α, υπεύθυνο/η να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες του εστιατορίου.
Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για το σερβίρισμα φαγητού και ποτού με στόχο να διασφαλίζονται η ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και το ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον για τον επισκέπτη.
Αρμοδιότητες:
- Παροχή άριστου service με στόχο τη βέλτιστη ικανοποίηση των καλεσμένων μας.
- Παρουσίαση του menu στους επισκέπτες, λήψη παραγγελιών και σερβίρισμα φαγητού και ποτού.
- Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες, κατανόηση των προτιμήσεών τους και προτάσεις στους πελάτες με βάση το menu του εστιατορίου.
- Διατήρηση καθαρών και τακτοποιημένων τραπεζιών.
- Τήρηση κανονισμών υγιεινής σύμφωνα με τους κανονισμούς τροφίμων και ποτών / υγείας και ασφάλειας.
Προσόντα:
- 2+ έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε ανάλογη θέση.
- Πολύ καλή γνώση αγγλικών.
- Εμπειρία σε πληροφορικά συστήματα ταμειακής μηχανής και παραγγελιών, POS.
- Ευελιξία, ομαδικό πνεύμα εργασίας, προθυμία, επαγγελματική συμπεριφορά.
- Η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.
Τι προσφέρουμε:
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών με προοπτικές εξέλιξης ανάλογα με τα προσόντα και τις δεξιότητες του υποψηφίου.
- Προγράμματα εκπαίδευσης.
- Γεύμα για το προσωπικό.
- Δυναμικό, φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας.
- Συμμετοχή σε έναν συνεχώς και ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο.
Το Ekiben Kitchen ξεκίνησε ως ghost delivery kitchen στην πανδημία εντός του Birdman, λανσάροντας στην Αθήνα ένα κορυφαίο smash burger που προκάλεσε φρενίτιδα.
Στόχο έχει να προσφέρει ένα μείγμα ελληνικών και ιαπωνικών παραδόσεων συνδυάζοντας τη γαστρονομία και τον πολιτισμό του Τόκιο με την ποιότητα υλικών που προέρχονται από ελληνικά και άλλα μέρη της Μεσογείου.