Sales and Marketing expert
Resolution Marketing - Αθήνα (Πλατεία Κάνιγγος) - Στελέχη marketing - Διαφήμισης - Δημοσίων σχέσεων

ΈΧΕΙΣ πάθος για το χώρο των πωλήσεων και του marketing? Είσαι χαμογελαστός και ενθουσιώδης; Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες και να γίνεσαι καλύτερος καθημερινά; Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και πάρε θέση στη δυναμική ομάδας μας  

Μέσα από το ρόλο σου θα είσαι αρμόδιος για να:

  • Παρέχεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες
  • Εφαρμόζεις όλες τις τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης που έχεις εκπαιδευτεί
  • Δεσμεύεσαι προσωπικά στην υλοποίηση των ενεργειών που σου έχουν ανατεθεί, με υπευθυνότητα, στα προκαθορισμένα χρονικά όρια και μέσα στο πλαίσια των διαδικασιών της εταιρίας.

Είσαι ιδανικός υποψήφιος εάν:

  • Έχεις απολυτήριο λυκείου
  • Μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τον πιο απαιτητικό πελάτη και νιώθεις περήφανος για αυτό
  • Μπορείς αποτελεσματικά να συνεργάζεσαι με τους συναδέλφους σου.

Δουλεύοντας μαζί μας θα έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. 

, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, στον εργασιακό χώρο, Απολυτήριο Λυκείου
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 21 Μαΐου 2024
Resolution Marketing
H Resolution είναι εταιρεία που αναλαμβάνει εξ ‘ ολοκλήρου το marketing plan , σχεδιάζοντας τη στρατηγική της κάθε εταιρείας. Τα αποτελέσματα της εκάστοτε στρατηγικής προκύπτουν μέσα από την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση, την προώθηση, τις δημόσιες σχέσεις και φυσικά τις πωλήσεις. Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργούμε καμπάνιες που απευθύνονται σε συγκεκριμένα target groups και γεωγραφικές περιοχές, επιτυγχάνοντας τον έλεγχο της αγοράς, γνωρίζοντας της ανάγκες της. Ανεξαρτήτως ηλικίας, σπουδών και εργασιακής εμπειρίας, όλοι έχουμε κοινή αξιοκρατική αφετηρία, η οποία ξεκινάει με την εκπαίδευση στη διαφημιστική καμπάνια μας. Ξεκινώντας με τη διαφημιστική καμπάνια, ακολουθεί το human resource (HR) , καταλήγοντας στο στρατηγικό marketing. Σε όλα τα παραπάνω στάδια παρέχεται αναγνωρισμένη πιστοποίηση, η οποία εξασφαλίζει τη γνώση και την εφαρμογή του HR και του στρατηγικού marketing.
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 21 Μαΐου 2024