Πωλητής Software (apps)
Γλυφάδα (Πανιωνία) - Πωλητές - Προωθητές Προϊόντων (promoters) - Merchandisers
Η ΑΡΡΒΕΑΤ, εταιρεία ανάπτυξης native apps για το App Store / Play Store αναζητά πωλητή-τρία για την προώθηση των προϊόντων της σε νέους πελάτες.

Τα app μας καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς όπως όλη την εστίαση καθώς επίσης κομμωτήρια, νυχάδικα, περσοναλάδικα κ.α.

Απαραίτητα προσόντα:

Πρέπει να είσαστε εμφανίσιμοι, ευπαρουσίαστοι με ευχάριστη προσωπικότητα, ευχέρεια λόγου, σοβαρότητα και βασικές γνώσεις κινητού, υπολογιστή και το πως λειτουργεί μια επιχείρηση.


Περιγραφή θέσης:

Η εταιρεία μας δεν ψάχνει για ένα υπάλληλο με ένα απλό σταθερό μισθό.

Ψάχνουμε έναν μόνιμο συνεργάτη ο οποίος να έχει ταλέντο στην πώληση , όραμα και δίψα για κάτι καλύτερο χωρίς ταβάνι στο οικονομικό.

Η θέση αυτή δεν έχει ωράριο εργασίας ούτε μας ενδιαφέρει πόσες ώρες και μέρες εργάζεστε. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα όπου κρίνεστε βάση αυτού και περιλαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό από την κάθε πώληση.

Όσο πιο ικανοί είστε στην πώληση ενός προϊόντος που είναι 100% απαραίτητο για κάθε επιχείρηση πλέον, τόσα περισσότερα μπορείτε να κερδίζετε, ασχέτως εάν κάνατε 10 λεπτά να κλείσετε την συμφωνία.

Σε κάθε ανανέωση των πωλήσεών σας ανα έτος έχετε σταθερό ποσοστό επί της ανανέωσης.

Πρέπει να διατηρείτε τυπικές σχέσεις με τους πελάτες σε περίπτωσή που έχουν κάποια απορία η χρειαστούν κάτι.

Πρέπει να παρέχετε ότι πληροφορίες απαιτεί η εταιρεία μας όσον αφορά την νέα επιχείρηση.


Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη εκπαίδευση και όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την επίτευξή των στόχων σας.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι επαγγελματισμός, ήθος, σοβαρότητα και επιθυμία για εξέλιξη στον πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κλάδο, αυτόν της τεχνολογίας.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο 11 Μαΐου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο 11 Μαΐου 2024