Καμαριέρα Ξενοδοχείου
Βίβλος - Καμαριέρες - 1.200 €
ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ 
Ψάχνουμε φιλόξενες και προσεκτικές καμαριέρες-καθαρίστριες για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Στη θέση αυτή, θα αναλάβετε τον υπεύθυνο ρόλο της διατήρησης των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων σε άριστη κατάσταση καθαριότητας. Οι καμαριέρες-καθαρίστριες μας αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας φιλοξενίας μας και πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και προσήλωσης στη λεπτομέρεια.

Προνόμια:

  • Επιπλέον, παρέχουμε δωμάτιο διαμονής για τους εργαζομένους μας, προσφέροντας έτσι άνεση και ευκολία.
  •  Επίσης, διαθέτουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους εργαζομένους μας, προσφέροντας την ευκαιρία για ασφαλή και βολική μετακίνηση.
  •  Παρέχουμε δωρεάν γεύματα κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση σε νόστιμα φαγητά κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προνόμιο.
  • Εξαιρετικές δεξιότητες οργάνωσης και χρονοδιαχείρισης.
  • Φιλικότητα, ευγένεια και προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών.

Αν πιστεύετε ότι ανταποκρίνεστε σε αυτά τα κριτήρια και επιθυμείτε να εργαστείτε σε μια φιλόξενη και φιλική ομάδα, παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και μια σύντομη επιστολή στη διεύθυνση  με τον τίτλο "Αίτηση Καμαριέρας-Καθαρίστριας". Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας


, αμοιβή 1.200€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, σεζόν, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 1 μήνες, 12:00-18:00
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024