Πωλητή/τρια Καταστήματος
FRATELLI PETRIDI - Αθήνα (Κέντρο) - Εμποροϋπάλληλοι

Η εταιρία Fratelli Petridi μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία από το 1957, διακεκριμένη στον χώρο της λιανικής υπόδησης,  με όραμα για δημιουργικότητα, ζητάει να προσλάβει άμεσα Πωλητή/τρια για τα καταστήματα μας στην Αθήνα.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Ελάχιστη προϋπηρεσία 2 ετών στον τομέα της υπόδησης
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Πολύ καλή γνώση MS Office
  • Ευχέρεια στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σχέσεις
  • Ομαδικότητα, Ικανότητα Επίλυσης Προβλημάτων
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους)

Σας διαβεβαιώνουμε ότι προσφέρουμε έναν ικανοποιητικό μισθό, προσαρμοσμένο στα προσόντα και την εμπειρία σας. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης ανταγωνιστικά προνόμια και ευκαιρίες εξέλιξης στην εταιρεία.

Αν σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στην ομάδα μας, παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας και μια επιστολή συνοδευόμενη από μια σύντομη περιγραφή του πώς η εμπειρία και οι δεξιότητές σας συμβάλλουν στα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση του Πωλητή/τρια στα καταστήματά μας στην Αθήνα.

Μπορείτε να αποστείλετε την αίτησή σας μέσω της φόρμας της Χρυσής Ευκαιρίας ή να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας για να παραδώσετε τα έγγραφά σας προσωπικά.

Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά το ενδιαφερόμενο υποψήφιο και να συζητήσουμε περαιτέρω την ενδιαφέρουσα προοπτική που προσφέρει η Fratelli Petridi.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 9 Μαΐου 2024
FRATELLI PETRIDI
Τσιμισκή 12
Η εταιρία Fratelli Petridi ειναι μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία από το 1957. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η εταιρεία απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που επιλέγουν το μοντέρνο ή διαχρονικό αλλά σε κάθε περίπτωση ποιοτικό στυλ, μέσα από καθιερωμένα και επιτυχημένα Brands καθώς και με τις συλλογές που φέρουν την υπογραφή Fratelli Petridi.
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 9 Μαΐου 2024