Πωλητήσ / Πωλητρια Κοσμημάτων
Αθήνα (Πλάκα) - Πωλητές - Προωθητές Προϊόντων (promoters) - Merchandisers - 1.250 €

ΑΝΑΖΗΤΟΎΜΕ πωλητή / πωλητρια κοσμημάτων για να ενταχθεί στην ομάδα μας. 

Λειτουργούμε σε δύο καταστήματα τα οποία βρίσκονται στην περιοχή της Ακρόπολης και απέχουν 350 μέτρα μεταξύ τους, με το κεντρικό μας κατάστημα να είναι το 'Alpha Jewelry Athens'. 

Απαιτήσεις υποψηφίου: - Σχετική εμπειρία στην πώληση κοσμημάτων θα εκτιμηθεί  - Καλές κοινωνικές δεξιότητες - Ομαδικό πνεύμα - Άριστη γνώση αγγλικών - Επικοινωνιακές δεξιότητες.  

Εάν ενδιαφέρεστε για τη θέση, στείλτε μας το βιογραφικό σας και συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στοιχεία: - Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία - Ημερομηνία γέννησης - Φωτογραφία - Ποιες γλώσσες γνωρίζετε και πόσο καλά τις γνωρίζετε - Τηλέφωνο επικοινωνίας   

Θα εξετάσουμε το βιογραφικό σας και εάν πιστεύουμε ότι θα είστε κατάλληλοι για την ομάδα και την επιχείρησή μας, θα σας καλέσουμε αμέσως για συνέντευξη. 

Σημείωση: ο μισθός που αναφέρεται είναι διαπραγματεύσιμος με βάση τις δεξιότητες και την εμπειρία του αιτούντος και θα συζητηθεί στη συνέντευξη εάν και τα δύο μέρη επιθυμούν να συνεργαστούν.

, αμοιβή 1.250€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, στον εργασιακό χώρο, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 3 μήνες (001)
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024