Υπάλληλο Παραγωγής - Συσκευασίας
Μοσχάτο (Λαχαναγορά) - Εργάτες
Η Coffee Lab ξεκίνησε το ταξίδι της από την Χαλκίδα το 2009, είναι η πρώτη αλυσίδα street coffee που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee και που προσφέρει αποκλειστικά single origin ποικιλίες καφέ από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία. Η ομάδα της Coffee Lab παρακολουθεί τον καφέ από την καλλιέργεια ακολουθώντας τις αρχές του (direct trade), ενισχύοντας τη βιώσιμη καλλιέργεια και τις δίκαιες συνθήκες εργασίας. Έτσι, εξασφαλίζει το full traceability και γνωρίζει όλα τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε σοδειάς. 

Με αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα έγινε η βάση της επιτυχίας των CoffeeLab που απέκτησαν αμέσως πιστούς φίλους. Σήμερα, περισσότερα από 180 καταστήματα βρίσκονται παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συνολικά 10 χώρες. 

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η η Coffee Lab κατέκτησε στις 28/11/2023 στην Βαρκελώνη, το βραβείο «Best Coffee Chain Southern Europe» στα European Coffee Awards 2023. 

Η Coffee Lab αναζητά Υπάλληλο Παραγωγής - Συσκευασίας για άμεση πρόσληψη

 Έδρα εργασίας: Μοσχάτο Αττικής

  Προφίλ Θέσης

 Ο κάτοχος της θέσης είναι υπεύθυνος για την συσκευασία ημιέτοιμων και τελικών προϊόντων σύμφωνα με τις πρακτικές ορθής παραγωγής

 Κύριες Αρμοδιότητες 
  •  Αναλαμβάνει την εκτέλεση της παραγωγικής διαδικασίας προϊόντων στο τμήμα παραγωγής ημιετοίμου σύμφωνα με τις οδηγίες παραγωγής του προϊόντος. 
  •  Χειρίζεται μηχανήματα συσκευασίας 
  •  Συμπληρώνει τα απαιτούμενα έντυπα παραγωγής και διατηρεί το χώρο ευθύνης του εύτακτο και ασφαλή σύμφωνα με τις διαδικασίες της εταιρείας 
Προφίλ Υποψήφιου  

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στη βιομηχανία τροφίμων και γνώση μηχανημάτων συσκευασίας Απόφοιτος Λυκείου
  • Καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια, μεθοδικότητα 
  • Ομαδικότητα, συνεργασία 

Αποστολή βιογραφικών μέσω της φόρμας

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024