Καθηγητές ΑΕΠΠ
ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ - Πειραιάς (Κέντρο) - Καθηγητές Πληροφορικής

Η θέση

Αναζητούμε καθηγητές ΑΕΠΠ  για το εκπαιδευτήριο της περιοχής του Πειραιά,  για να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμβάλουν στην ανάπτυξή μας. Αν αγαπάτε το αντικείμενό  σας και έχετε την ικανότητα να διδάξετε με υπομονή και ενθουσιασμό, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.


Ο Όμιλος

Ονειρεύεστε να γίνετε μέλος μιας ομάδας νικητών στον κλάδο της εκπαίδευσης; Τα κέντρα μέσης εκπαίδευσης ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ?, βραβευμένα με το Education Leader Award για την "Καινοτομία στη Διδασκαλία", είναι ο τέλειος οργανισμός για να πετύχετε τους στόχους σας.

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου So Easy Education?, είναι το πλέον καινοτόμο δίκτυο εκπαιδευτικών μονάδων με παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και οδηγούμε με 91 εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα περισσότερους από 15.000 σπουδαστές στην επιτυχία.


Αρμοδιότητες

  • Ακολουθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ακαδημαϊκής μας Ομάδας (σχέδια μαθημάτων, εργασίες, εκθέσεις, εικονικές εξετάσεις)
  • Ενθαρρύνετε τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες για να πετύχουν την μέγιστη απόδοσή τους και επιβλέπετε την πρόοδό τους
  • Δημιουργείτε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μαθητές, τους γονείς και το λοιπό προσωπικό



Απαραίτητα Προσόντα

  • Αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών. Ο Μεταπτυχιακός τίτλος θεωρείται επιπλέον προσόν
  • Προϋπηρεσία διδασκαλίας τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια, με άνεση στην διδασκαλία διαφορετικών ηλικιών
  • Εξαιρετικές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες
  • Εξοικείωση με εκπαιδευτικά λογισμικά, σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση, διαδικτυακές πλατφόρμες διδασκαλίας και διαδραστικό πίνακα
  • Ικανότητες διαχείρισης της τάξης


Προσφέρουμε

  •  Ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό περιβάλλον, στο οποίο κυριαρχεί ομαδικό πνεύμα
  • Διαρκή επιμόρφωση μέσω της συμμετοχής στην Ακαδημία Καθηγητών, με δυνατότητα παρακολούθησης ετήσιων εκπαιδεύσεων από έμπειρους και καταξιωμένους εισηγητές
  • Ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη μέσω του μοναδικού μας προγράμματος Όραμα Καριέρας
  • Οικονομική ασφάλεια και ελκυστικό πακέτο αποδοχών


Στο παρακάτω link μπορείτε να υποβάλλετε το βιοφραφικό σας: 


https://soeasy.hrsystem.club/hr/JobOpportunities.asp?lang_id=GR&jopid=128&pp=xe


Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
Κουντουριώτου 108
Τα εκπαιδευτήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® ιδρύθηκαν το 1990. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στην παραδοχή ότι ο κάθε μαθητής έχει τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του ταλέντα. Η αποστολή τους είναι να εξελίξουν αυτά τα ταλέντα. Οι μαθητές κάθονται όλοι στο πρώτο θρανίο δημιουργώντας με τον καθηγητή ένα αλληλένδετο σύνολο. Σημαντικό ρόλο όμως στο μάθημα παίζουν οι νέες τεχνολογίες, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διδασκαλίας. 8 πυλώνες υπηρεσιών : Σχολική Μελέτη Δημοτικού - Μαθήματα Γυμνασίου - Προετοιμασία Πανελληνίων – Προετοιμασία για Πρότυπα – Προετοιμασία για Διαγωνισμούς - STEM ROBOTICS - Πρόγραμμα Σταδιοδρομία - Ελληνομάθεια. Έχει βραβευτεί για την Καινοτομία Μαθησιακής Εμπειρίας που προσφέρει με το EDUCATION LEADER AWARD.
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024