Χημικοί/Βοηθοί Χημείου
ALCHIMICA A.E. - Ριτσώνα - Άλλες Υπηρεσίες (Διάφορες Υπηρεσίες - Ειδικότητες)

Η ALCHIMICA AE, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χημικών προϊόντων ζητά  Χημικούς/Βοηθούς Χημείου για τα τμήματα Ελέγχου Ποιότητας και Έρευνας & Ανάπτυξης για το  εργοστάσιο της εταιρείας στην Ριτσώνα Ευβοίας.

Οι θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης και απευθύνονται σε κατοίκους Χαλκίδας, Θήβας, Σχηματαρίου, Αυλίδος ή γύρω περιοχών.   

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ ή ΙΕΚ, Πολύ καλή γνώση Η/Υ και εφαρμογών MS Office, Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. 

 Δεξιότητες / ικανότητες: Οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, Ικανότητα ιεράρχησης προτεραιοτήτων, Συνεργατικότητα, Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου 

, πλήρης απασχόληση
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
ALCHIMICA A.E.
Λαμψάκου 7
Η ALCHIMICA AE, επί 40 και πλέον χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή χημικών προϊόντων για τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο. Διαρκώς αναπτυσσόμενη, τα καινοτόμα συστήματα που παρέχει έχουν εξασφαλίσει την παγκόσμια παρουσία της στις διεθνής αγορές. Η εταιρεία διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, υπερσύγχρονο εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης, ενώ τα γραφεία του διοικητικού προσωπικού στεγάζονται σε νεόδμητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024