Σύμβουλοι Ακινήτων -Μεσίτες
Πειραιάς (Κέντρο) - Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι - Σύμβουλοι Επενδύσεων - Μεσίτες
ΘΕΛΕΙΣ να είσαι ο επόμενος Metroland Real Estate Expert?

Μην αργείς καθόλου, στείλε μας το βιογραφικό σου, εάν επιθυμείς να μοιραστούμε την πολυετή εμπειρία μας και να γίνεις μέλος της πιο εξειδικευμένης ομάδας μεσιτών που υπάρχει στην Αττική τα τελευταία 35 χρόνια, με μέσο όρο απολαβών που αγγίζουν τα Ευρώ 30.000,00

Σου έχουμε νέα

Πώς θα σου φαινόταν το ενδεχόμενο να γίνεις ο καλύτερος στην προώθηση ακινήτων;

Να έχεις σταθερό μισθό και ασφάλιση;

Μήπως να κάνεις καριέρα με υψηλές αμοιβές;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ‘απολαμβάνεις’ προσωπική καθοδήγηση 24/7 και θα δουλεύεις σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον συνεργασίας με μεγάλο δίκτυο διαθέσιμων πελατών τόσο της εγχώριας όσο και της αγοράς του εξωτερικού.

Μην αργείς λοιπόν στείλε το βιογραφικό σου.

Τί θα σου προσφέρουμε εμείς:

Διαρκή και δωρεάν εκπαίδευση στον χώρο των πωλήσεων και του Real Estate, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας καθώς επίσης και την δυνατότητα επιλογής της περιοχής δραστηριοποίησής σου βάσει του τόπου διαμονής σου.

Τί θα θέλαμε εμείς από εσένα:

Να γνωρίζεις Η/Υ, να είσαι οργανωτικός, ευσυνείδητος και να στηρίζεις το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που μας διακατέχει.

Προηγούμενη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και του real estate σίγουρα θα εκτιμηθεί αναλόγως και κατά προτίμηση και αν είσαι και κάτοχος μεταφορικού μέσου.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, θα χαρούμε να σε συναντήσουμε και να μοιραστούμε μαζί σου το όραμά μας, να αναδείξουμε το ταλέντο σου και να εκπληρώσουμε τα όνειρά σου


Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 17 Απριλίου 2024