Βαλές - Υπάλληλος Γενικών Καθηκόντων
TOR HOTEL GROUP - Ουρανούπολη - Άλλες Τουριστικές Ειδικότητες

Η TOR Hotel Group είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο της φιλοξενίας, που ξεκινάει από το 1925 με το άνοιγμα του πρώτου πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Από τότε έως και σήμερα, η οικογένεια Τορνιβούκα συνέχισε τη μακρά παράδοσή της με τη δημιουργία 4 πρωτοποριακών ξενοδοχείων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνεχίζουμε με το On Residence έναν μύθο που ζωντανεύει, φέρνοντας τη δόξα του παρελθόντος στο κέντρο της πόλης.

Ελάτε στην ομάδα μας για μόνιμη απασχόληση στα ξενοδοχεία του ομίλου μας όπου αναζητούμε Βαλέ / Γενικών Καθηκόντων


Περιγραφή θέσης

Ο Βαλές έχει ως αρμοδιότητα την υποστήριξη του τμήματος ορόφων και λινοθήκης σε καθημερινές εργασίες μέσα στο ξενοδοχείο.


Αρμοδιότητες:

  • Μεταφορά και διανομή λινών στους χώρους του ξενοδοχείου
  • Μεταφορά αναλώσιμων του τμήματος και ταξινόμηση σε αποθηκευτικούς χώρους
  • Απομάκρυνση απορριμμάτων
  • Δίπλωμα πετσετών και καθαριότητα τζαμιών


Απαραίτητα προσόντα / Προσωπικά χαρακτηριστικά:

  • Γνώση Αγγλικών θα εκτιμηθεί
  • Ευχάριστη προσωπικότητα με έμφαση στη λεπτομέρεια


Προσφέρονται:

  • Ευχάριστο και υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας
  • Παροχή γεύματος
  • Δυνατότητες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης


Παρακαλούμε να αποστείλετε ένα ανανεωμένο βιογραφικό σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία στο ακόλουθο link.


Η TOR Hotel Group είναι ένας εργοδότης ίσων ευκαιριών που δεσμεύεται να προσλαμβάνει εργατικό δυναμικό χωρίς διακρίσεις. Είμαστε περήφανοι γιατί προσφέρουμε ένα άριστο περιβάλλον εργασίας και περαιτέρω επαγγελματική εξέλιξη σε ενθουσιώδεις επαγγελματίες.


Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
TOR HOTEL GROUP
ΚΟΜΝΗΝΩΝ 11
Ο Όμιλος TOR Hotel Group είναι μια ελληνική, οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση με μα παράδοση στον τομέα του τουρισμού έχοντας στο ιστορικό της το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας Θεσσαλονίκη, το ιστορικό Mediterranean Palace που λειτούργησε από το 1925 μέχρι το μεγάλο σει της Θεσσαλονίκης το 1978. Σήμερα ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και αποτελείται από ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα, που θεωρούνται κορυφαίες στην κατηγορία τους. Στον Όμιλο ανήκουν το σύγχρονο 4* City Hotel στην καρδιά της πόλης, το Luxury Bouti ξενοδοχείο 5* The Excelsior, καθώς και το φημισμένο Eagles Resort στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής το πολυτελές 5* Eagles Palace Hotel & Spa και το 5* Eagles Villas. Τον Απρίλιο του 2022 δόθηκε σε λειτουργία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Νίκης το Residence, το νέο 5* ξενοδοχείο του ομίλου μας ανοίγοντας πολλές νέες θέσεις εργασίας. Ο Όμιλος TOR Hotel Group κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του Ελληνικού τουρισμ αναπτύσσεται δυναμικά με νέες επενδύσεις και δίνει εξαιρετικές δυνατότητες επαγγελματικής εξέλ στους εργαζόμενούς του, αλλά και σε όποιον νέο θέλει να εισέλθει στον ξενοδοχειακό κλάδο. Στόχος μας είναι μέσω της ομαδικής εργασίας να δημιουργήσουμε ένα πρόσφορο εργασιακό κλίμα θα αναδεικνύει τα ταλέντα σας και θα σας εξελίσσει ως προσωπικότητες και επαγγελματίες του χώρ Σας προσκαλούμε στην οικογένεια του Tor Hotel Group για να συνεργαστούμε και να προσφέρο αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας και σε εσάς!
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 17 Απριλίου 2024