Φανοποιός (Αττική)
AutoHellas Hertz - Κηφισιά - Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

Η AUTOHELLAS Hertz είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με παρουσία σε όλα τα αεροδρόμια και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Για την θυγατρική εταιρεία Autotechnica ATEE στην περιοχή της Αττικής αναζητούμε Φανοποιό Αυτοκινήτων.

Τι χρειάζεται να έχεις:

  • Επιθυμητή η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 έτη 
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Όρεξη να εργαστείς μαζί με μια ομάδα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον στο χώρο του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που δεν έχεις την απαιτούμενη προϋπηρεσία, μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αναλάβουμε εμείς να σου παρέχουμε τα εφόδια και την απαιτούμενη εκπαίδευση για την εξέλιξη σου στην εταιρεία μας.

Στείλε μας την αίτηση σου πατώντας το κουμπί Αποστολής Βιογραφικού. Θα χαρούμε να σε υποδεχθούμε στην ομάδα μας και να σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε σχετικά με τη θέση.

, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο (Φανοποιός Κηφισιά, 16.04). Ζωή Χαραλαμπίδη, 09:00-18:00
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 16 Απριλίου 2024
AutoHellas Hertz
Βιλτανιώτη 31
Με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Autohellas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης, εισαγωγής, διανομής και λιανικής πώλησης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, τόσο ως προς τον κύκλο εργασιών της όσο και ως προς το μέγεθος του στόλου που λειτουργεί). Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε οκτώ χώρες και διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων, με πάνω από 150 σημεία εξυπηρέτησης, εκ των οποίων τα 50 βρίσκονται σε κύρια αεροδρόμια. Η Autohellas είναι ο μεγαλύτερος franchisee της Hertz παγκοσμίως και από την εξαγορά της VELMAR και TECHNOCAR το 2016, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην εισαγωγή και πώληση αυτοκινήτων. Τον Δεκέμβριο του 2017 απέκτησε τον έλεγχο του 70% της HYUNDAI Hellas και της KIA (Autodeal)
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 16 Απριλίου 2024