Μάγειρας
LA PASTERIA - Αθήνα (Θησείο) - Βοηθοί Μάγειρα - Sous chef

Ο Executive Chef Άρης Τσανακλίδης ενδιαφέρεται να εντάξει Μάγειρες στην ομάδα του, για το εστιατόριο KUZINA το οποίο βρίσκεται στο Θησείο, για πλήρη απασχόληση.

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης ή φοίτηση σε αντίστοιχη σχολή

Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται από ομαδικό πνεύμα, καλή επικοινωνία, ευχάριστη προσωπικότητα και ανάληψη πρωτοβουλιών

Η εταιρεία προσφέρει:

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και πλήρη ασφάλιση

Ευχάριστο και καινοτόμο περιβάλλον εργασίας

Συνεχή εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέσω της φόρμας της ΧΕ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 216 93 92 776 / 216 93 92 764


Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 16 Απριλίου 2024
LA PASTERIA
Δ.Α.Α. Ελ. Βενιζέλος, κτίριο 14Β
Ο Όμιλος GOODY’S | everest, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και διακριτή θέση ανάμεσα στις αντίστοιχες δυνάμεις του κλάδου στο εξωτερικό. Με παρουσία σε 10 χώρες και περισσότερα από 550 σημεία πώλησης, ο Όμιλος GOODY’S | everest δημιουργεί έναν ισχυρό αντίκτυπο σε εργαζομένους, προμηθευτές και καταναλωτές. Απασχολεί περισσότερους από 2.700 εργαζόμενους, παρέχοντας σταθερό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από τακτική εκπαίδευση με εσωτερικά και εξωτερικά σεμινάρια. O Όμιλος GOODY'S | everest διατηρεί ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο αναγνωρίσιμων σημάτων (“brands”) στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα brands είναι: Τα εστιατόρια La Pasteria, τα οποία άνοιξαν το πρώτο τους εστιατόριο στο Κολωνάκι το 1995. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία. Στα 16 καταστήματά της εξυπηρετεί χιλιάδες καταναλωτές ετησίως, και είναι συνώνυμη του ιταλικού value for money casual dining.
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 16 Απριλίου 2024