Θέση Εκπαιδευτή/τριας/Συμβούλου Ψυχικής Υγείας
Αθήνα (Μεταξουργείο) - Άλλες Υπηρεσίες (Διάφορες Υπηρεσίες - Ειδικότητες)
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ψυχικής Υγείας/ Εκπαιδευτής-τρια

Εταιρεία: Συμβάλλειν Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πόλη: Μεταξουργείο, Κεραμεικού 18

Απασχόληση: Πλήρης απασχόληση

Περιγραφή της θέσης: Η Αμκε Συμβάλλειν απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσης Συμβούλου Ψυχικής Υγείας ή/και Εκπαιδευτή/τριας, με σκοπό την/τον:

  • Συμβουλευτική υποστήριξη και εκπαίδευση ευπαθών κοινωνικά ομάδων -Εκπαίδευση κοινωνικών και ατομικών δεξιοτήτων
  • Σχεδιασμό και διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης για το προσωπικό, τους νέους επαγγελματίες και εθελοντές
  • Σχεδιασμό και επιτέλεση κοινοτικών δράσεων και προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας για την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος και των προκαταλήψεων που σχετίζονται με τις ψυχικές διαταραχές.

Απαραίτητα προσόντα:

α) Τίτλο Σπουδών που εντάσσεται στον Κλάδο των Ανθρωπιστικών Σπουδών ή/και των Επιστημών Αγωγής και Εκπαίδευσης ή/και Πτυχίο Ψυχολόγου ή/και Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας

β) Πιστοποιημένη εξειδίκευση στην Συμβουλευτική Ψυχολογία ή/και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων

γ) Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ

δ) Πιστοποιημένη γνώση κατά προτίμηση Αγγλικών.

ε) Δίπλωμα Οδήγησης

Επιθυμητά προσόντα:

α) Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία (μισθωτή ή/και σύμβαση έργου) στη συμβουλευτική και εκπαίδευση ατόμων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες ή/και από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

β) Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία (μισθωτή ή/και σύμβαση έργου) σε συναφείς φορείς (ν. 2716/1999) ή σε συναφείς κοινοτικές (μη-ιδρυματικές) Μονάδες ή/και εθελοντική εργασία σε συναφείς φορείς ή και σε δομές με λοιπές ευπαθείς/ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Υποβολή αιτήσεων - βιογραφικών: Οι ενδιαφερόμενοι-ες, εφόσον τηρούν τα προαναφερθέντα κριτήρια, καλούνται, είτε να προσκομίσουν τα ανωτέρω προαπαιτούμενα επί της διεύθυνσης Κεραμεικού 18, Μεταξουργείο, είτε μέσω e-mail στο hrsymvallein@gmail.com και με θέμα: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘ. 04/2024 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / ΘΕΣΗ: ΑΣΤ6 (Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την θέση του Εκπαιδευτή/Συμβούλου Ψυχικής Υγείας στην ΜΨΑ «Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων 9ου Το.ΨΥ» της ΑμΚΕ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΝ.)

Χρειάζεται να αποσταλλεί αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (μορφής Europass στην ελληνική γλώσσα), καθώς και συμπληρωμένη την Αίτηση συμμετοχής (www.symvallein.gr/ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ/Θέσεις εργασίας/Ενεργές Προκηρύξεις/) μέχρι και τις 30/04/2024 και ώρα: 17:00

, πλήρης απασχόληση, ορισμένου χρόνου, Πτυχίο ΑΕΙ, 09:00-20:00
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 16 Απριλίου 2024