Υπάλληλος Αποθήκης
Ασπρόπυργος - Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες - Ειδικότητες)
Η Big Solar Α.Ε., μία από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στους κλάδους των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης, αναζητά, στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, Υπάλληλο Αποθήκης.

Περιγραφή θέσης

Βασικό αντικείμενο εργασίας του κατόχου της θέσης είναι η διαλογή των εμπορευμάτων κάθε παραγγελίας (αποσυσκευάζοντάς τα ορισμένες φορές από τις συσκευασίες με τις οποίες παραλαμβάνονται και αποθηκεύονται), και το πακετάρισμα αυτών προς αποστολή.

Τέλος, επικουρικά, υπό τις οδηγίες του Υπεύθυνου Αποθήκης, στον οποίο αναφέρεται, υποστηρίζει, όποτε απαιτείται, τις υπόλοιπες λειτουργίες της αποθήκης (παραλαβή, φορτοεκφόρτωση και έλεγχος εμπορευμάτων, τακτοποιήσεις, απογραφές κ.λπ.)

Η αποθήκη βρίσκεται στον Ασπρόπυργο (επί της Λ. ΝΑΤΟ) και τα εμπορεύματα είναι κυρίως φωτοβολταϊκά πλαίσια και αντιστροφείς, μπαταρίες, καθώς και φωτιστικά σώματα. Το βάρος τους ανά τεμάχιο δεν υπερβαίνει τα 50 κιλά και τα διαχειρίζονται συνήθως δύο άτομα.

Προφίλ υποψηφίου

Ο ιδανικός υποψήφιος είναι έμπειρος, ικανός και χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, συνέπεια, ομαδικότητα, υπευθυνότητα και ικανότητες επικοινωνίας και οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου.

Ως πρόσθετα προσόντα θα εκτιμηθούν το δίπλωμα χρήσης περονοφόρου και η ευχέρεια χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Παροχές:

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

 Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση

 Σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον με κουλτούρα που βασίζεται στο σεβασμό, τη δικαιοσύνη και τη διαφάνεια


, πλήρης απασχόληση
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024