Αισθητικό Σύμβουλο Πωλησεων Καλλυντικών, Φαρμακοποιό
Αχαρνές (Κέντρο (Παλαιό Μενίδι)) - Αισθητικοί - 1.000 €

ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ περιοχή Αχαρνές, αναζητά Φαρμακοποιό και Αισθητικό Σύμβουλο για να στελεχώσει την ήδη υπάρχουσα ομάδα.

Το φαρμακείο Κατσανδρής αποτελεί από το 1975 σταθερό σημείο αναφοράς στο κέντρο του Μενιδίου, επί της οδού Δεκελείας 10. Πρόσφατα επέκτεινε την διαστηριότητά του και σε δεύτερο κατάστημα επί της οδού Δημητρίου Δέδε 18 στο κεντρικό Μενίδι και προχωράει σε ανασχηματισμό προσωπικού και οργανωσιακής αλλαγής για ανάπτυξη δραστηριότητας.

Η απασχόληση διαμορφώνεται σε 40 ώρες εβδομαδιαίως σε ωράριο Φαρμακείων με κυλιόμενες βάρδιες και δυνατότητα για συνεχές ή σπαστό. 

Απαραίτητα προσόντα: Γνώση φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών, ευχέρεια λόγου με επικοινωνιακό χαρακτήρα, χαμόγελο και ευχάριστη παρουσία , ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα, προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών, καλή γνώση Αγγλικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, προϋπηρεσία στο χώρο του φαρμακείου, των καλλυντικών ή της αιθητικής.  

Παροχές: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σταθερός μηνιαίος Μισθός και Bonus απόδοσης με σύμβαση αορίστου Χρόνου. Ασφάλιση κρατική και ιδιωτική. Μόνιμη συνεργασία με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Διαρκής εκπαίδευση από εμπείρους επαγγελματίες. Φιλικό, ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, μέσα από το χώρο του σύγχρονου φαρμακείου.   

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας? 

Τρόποι επικοινωνίας: -Στείλε το Βιογραφικό σου στο: hr@katsandris.gr,   

- επικοινώνησε μέσα απο τη σελίδα του φαρμακείου μας στο Facebook: https://www.facebook.com/KatsandrisPharmacy/ 

- στείλε μήνυμα Viber στα παρακάτω τηλέφωνα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου: 6987732056 , 6945264752 

- συμπληρωσε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσα απο την ιστοσελίδα του φαρμακείου μας: https://www.katsandris.gr/eukairies-karieras/

, αμοιβή 1.000€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, 6945264752
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 3 Μαΐου 2024