Γενικός Διευθυντής Κτηνιατρικού Εργαστηρίου
Παλλήνη (Κέντρο) - Διευθυντές - Διοικητικά Στελέχη - 2.500 €
Η εταιρεία VetPath Specialists, μία νέα και πρωτοποριακή εταιρεία στον χώρο της κτηνιατρικής εργαστηριακής διάγνωσης, αναζητά Γενικό Διευθυντή για να ηγηθεί του νέου Κτηνιατρικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου, στην Αττική.  Απαιτούμενα προσόντα: 1) Διοίκησης Επιχειρήσεων ή άλλης σχετικής επιστήμης, Κτηνιατρικής, Ιατρικής ή Βιολογίας, 2) άριστες διοικητικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, 3) στοχοπροσήλωση και ικανότητα στη διαχείριση προβλημάτων, 4) πνεύμα ομαδικότητας και ικανότητες συντονισμού, διαχείρισης και εποπτείας των εργαζομένων του διαγνωστικού εργαστηρίου, 5) επαρκής αντίληψη του κτηνιατρικού επαγγέλματος, 6) άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας, 7) άριστη γνώση Η/Υ.  Επιθυμητά προσόντα: εμπειρία ως διευθυντής ή επιστημονικά υπεύθυνος κτηνιατρικού ή ιατρικού διαγνωστικού εργαστηρίου ή σχετικών δομών παροχής κτηνιατρικών ή ιατρικών υπηρεσιών.  Η εταιρείας μας προσφέρει: 1) μηνιαιές αποδοχές της τάξεως των 2.000-3.000 ευρώ, αποδοχές που θα καθοριστούν με βάση τα προσόντα και την εμπειρία του υποψηφίου, 2) ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, 3) επιβράβευση επίτευξης στόχων (bonus), 4) δυνατότητα απόκτησης μετοχών της εταιρείας, 5) ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Αν διαθέτετε τα απαιτούμενα προσόντα, υποβάλετε το βιογραφικό σας και μία συνοδευτική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@vetpathspecialists.gr. Παρακαλούμε να αναφέρετε τον τίτλο της θέσης στο θέμα του email («Γενικός Διευθυντής Κτηνιατρικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου»). Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 5 Μαΐου 2024. Ενδέχεται να ζητηθούν συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες. Για περαιτέρω διευκρινήσεις ή απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εταιρεία μας πιστεύει στις ίσες ευκαιρίες, προωθεί το συγκεκριμένο μοντέλο εργασίας και ενθαρρύνει την υποβολή αιτήσεων από όλα ανεξαιρέτως τα πρόσωπα, χωρίς διάκριση, με την προϋπόθεση της κατοχής των απαιτούμενων προσόντων.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον

VetPath Specialists


, αμοιβή 2.500€, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, μερικώς εξ αποστάσεως, Πτυχίο ΑΕΙ
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 14 Απριλίου 2024