Εμπορικός Διευθυντής
Μαρούσι (Νέο Τέρμα) - Πωλητές - Προωθητές Προϊόντων (promoters) - Merchandisers - 1.600 €

Η Kannabio έχει αναπτύξει ένα εύρος ποιοτικών προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης στις κατηγορίες των λειτουργικών τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών, τα οποία διαθέτει σε διαφορετικά κανάλια διανομής. Ο/Η Εμπορικός Διευθυντής/ Υπεύθυνος Πωλήσεων θα συντονίζει όλα τα εμπορικά θέματα της εταιρείας, με συμβουλευτικό και εκτελεστικό ρόλο σε ότι αφορά την εκπόνηση της Εμπορικής Πολιτικής. Επίσης θα είναι Υπεύθυνος/η για την εκτέλεση της Εμπορικής Πολιτικής της εταιρείας που συμπεριλαμβάνει, όχι περιοριστικά, τα ακόλουθα:

Προσέλκυση εμπορικών συνεργατών. Ενέργειες για απόκτηση νέων πελατών και διαχείριση σχέσεων πελατών (νέων και υφιστάμενων). Διατήρηση και ανάπτυξη πελατολογίου. Δημιουργία εμπορικών εσόδων. Διαχείριση όλων των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας. Μεγιστοποίηση της εμπορικής δράσης της εταιρείας. Δημιουργία και διατήρηση επικερδών συμπράξεων με πελάτες σε όλα τα κανάλια διανομής. Οργάνωση και συντονισμός πωλητών.  Διοργάνωση και εποπτεία προωθητικών ενεργειών. Προετοιμασία αναφορών προς τον Γενικό Διευθυντή και το ΔΣ. Παρακολούθηση της απόδοσης των εμπορικών δραστηριοτήτων χρησιμοποιώντας βασικές μετρήσεις και δείκτες. Άλλα συναφή καθήκοντα που περιοδικά αναθέτει ο Γενικός Διευθυντής ή και το Διοικητικό Συμβούλιο. 

Πρόσληψη ΙΚΑ 1600€/μήνα (καθαρά με ασφάλιση) + bonus με επίτευξη στόχων + καύσιμα + SIM card + εκπαίδευση. Απαραίτητο μεταφορικό μέσο. 

, αμοιβή 1.600€, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, στον εργασιακό χώρο, Πτυχίο ΑΕΙ, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 48 μήνες
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024