ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ (ΚΑΤΑΨΥΞΗ)
Creta Farms - Κρυονέρι - Εργάτες

Η CRETA Farms Τροφίμων, κορυφαία εταιρία στο χώρο των τροφίμων & με ηγετική θέση στην παραγωγή αλλαντικών, ζητά να προσλάβει:

Εργάτες αποθήκης θαλάμων κατάψυξης CF_120 με έδρα, το Κρυονέρι, Αττικής


Κύριες αρμοδιότητες:

 Εκτέλεση παραγγελιών με scanner

 Τακτοποίηση ? ευταξία των θαλάμων.

 Tήρηση κανόνων Υγιεινής Τροφίμων, Υγείας και Ασφάλειας 

  

Απαραίτητα Προσόντα:

Δυνατότητα εργασίας σε νυχτερινό ωράριο 18:00 - 02:00

Σχετική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί

Πιστοποιητικό υγείας

Συνέπεια και πνεύμα συνεργασίας

, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 6 μήνες (CF_120), 2831086714, 10:00-17:00
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024
Creta Farms
23 ΧΛΧ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Η Creta Farms είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής κρέατος. Η ιστορία μας ξεκίνησε με την πιο απλή ιδέα: δώστε σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάτι που δεν είναι μόνο νόστιμο αλλά και υγιεινό! Για εμάς, απλότητα σημαίνει μοναδικότητα: αφαιρούμε τα κορεσμένα λιπαρά και τα αντικαταστούμε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στη φυσική του μορφή. Από την πρώτη μας καινοτομία το 1996 (παρουσιάζοντας αλλαντικά με χαμηλά λιπαρά με την επωνυμία 0 – 3 %), ξεκινήσαμε να επαναπροσδιορίζουμε την παγκόσμια κουλτούρα αλλαντικών και σνακ, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των καταναλωτών μας. Η σειρά προϊόντων «Εν Ελλάδι» και η παραγωγική τους διαδικασία κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως και συνέβαλε σημαντικά στην ταχεία ανάπτυξη της Creta Farm στη διεθνή σκηνή με την ονομασία «Oliving». Ορόσημο για την Creta Farms ήταν το 2001, όταν δημιούργησε τη μοναδική συνταγή που βασίζεται στο ελαιόλαδο. το οποίο εγχύεται στη φυσική του μορφή υποκαθιστώντας τα κορεσμένα λιπαρά, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη αξία και ανώτερη γεύση. Το 2015, δημιουργήσαμε το πρώτο υγιεινό σνακ με κρέας, θεωρώντας την καινοτομία ως αναπόσπαστο μέρος του DNA μας, με τους ανθρώπους μας να έχουν τον πιο κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία, εφαρμογή και συνέχιση των καινοτόμων συνταγών της εταιρείας.
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024