Τεχνικός H/Y
Megasoft - Αιγάλεω (Εσταυρωμένος) - Τεχνικοί Η/Υ

ΤΕΧΝΙΚΌΣ H/Y

Έχεις πάθος με την τεχνολογία και τα ψηφιακά εργαλεία και σε ενδιαφέρει να εξελιχθείς σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας; Τότε θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις το βιογραφικό σου. Η Megasoft επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα της Τεχνικό H/Y.

Απαιτούμενα προσόντα

  • Πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ
  • Εμπειρία (περισσότερη τους ενός έτους) στην τεχνική υποστήριξη σε hardware, software και δίκτυα.
  • Δίπλωμα δικύκλου και αυτοκινήτου
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας

Τι σου προσφέρουμε

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών (Μισθός-Ασφάλιση)
  • Ιδιωτική ασφάλιση
  • Διατακτικές σίτισης Up Hellas
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Άμεση προοπτική εξέλιξης
  • Σεβασμό στον προσωπικό χρόνο

Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα αναφέροντας τον κωδικό θέσης TECH24 στη φόρμα της Χρυσής Ευκαιρίας. Όλα τα βιογραφικά θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024
Megasoft
Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 174
Η Megasoft είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρία που σχεδιάζει και παράγει τεχνολογικές λύσεις που οδηγούν τις επιχειρήσεις στην κατάκτηση των στόχων τους. Η πορεία της ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια από μια ομάδα νέων ανθρώπων με πάθος για την τεχνολογία και με στόχο τον σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων πληροφορικής. Σήμερα η εταιρία έχει το προνόμιο να την εμπιστεύονται χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και να αριθμεί περισσότερους από 300 συνεργάτες που προωθούν και υποστηρίζουν τις εφαρμογές επιχειρησιακού λογισμικού που η ίδια αναπτύσει. Η Megasoft σχεδιάζει και παράγει τις εφαρμογές λογισμικού PRISMA Win-Prisma NET για επιχειρήσεις και οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πάντα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Οι λύσεις της καλύπτουν κάθε επιχειρησιακή ανάγκη ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα και η λίστα των προϊόντων της περιλαμβάνει περισσότερες από 70 εφαρμογές λογισμικού για την εμπορική διαχείριση, τη λογιστική διαχείριση, την εστίαση, τη λιανική το Mobility, το Ε-commerce και ένα μεγάλο αριθμό κάθετων αγορών. Οι εφαρμογές PRISMA Win και Prisma NET είναι ότι πιο σύγχρονο, αξιόπιστοι και ευέλικτο μπορεί μια επιχείρηση να επιλέξει για να απογειώσει τις δυνατότητες της και ναεξασφαλίσει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό, ενώ εξασφαλίζουν καλύτερη πρόβλεψηκαι πιο γρήγορες αποφάσεις στον επιχειρηματία που θέλει να ξεχωρίσει!Βασικό συστατικό της επιτυχίας της εταιρίας και της ηγετικής θέσης που κατέχει στηνπαραγωγή επιχειρησιακού λογισμού στην Ελλάδα είναι οι άνθρωποί της. Η εταιρία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, φροντίζοντας κάθε εργαζόμενος να νιώθει ασφάλεια και να ενεργεί μέσα σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον με κλίμα αξιοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του και να αξιοποιήσει τις ικανότητες του στο 100%. Η ομάδα της Megasoft συνεχώς μεγαλώνει με την ένταξη νέων ταλαντούχων ανθρώπων που συμβάλλουν και εκείνοι δυναμικά στην συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας.
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024