Προσωπικό Ασφαλείας για Εγκαταστάσεις Πρεσβειών
G4S Hellas Holding S.A. - Αθήνα (Κουντουριώτικα) - Φύλαξη - Ασφάλεια

Η G4S Secure Solutions, μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Allied Universal, κορυφαίου παγκοσμίως στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά ανθρώπους σαν εσένα για να εργαστούν άμεσα ως:

                                 

                              Προσωπικό Ασφαλείας για Εγκαταστάσεις Πρεσβειών - (Κέντρο Αθηνών)


Προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικές αποδοχές βάσει προϋπηρεσίας
  • Επιπλέον επιδόματα με βάση τη θέση
  • Επιπλέον Bonus 300€ με τη συμπλήρωση 5 μηνών
  • Ιδανικό περιβάλλον και συνθήκες εργασίας
  • Συνεχείς εκπαιδεύσεις
  • Ασφάλεια κινδύνου


Απαιτούμενα προσόντα:

  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας (σε περίπτωση που δεν κατέχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας)

 

Αν επιθυμείτε να κάνετε καριέρα στο μεγαλύτερο όμιλο υπηρεσιών ασφαλείας και διακρίνεστε από συνέπεια, πειθαρχία και επαγγελματισμό, τότε μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας ή απευθυνθείτε στο Κέντρο Επιλογής και Εκπαίδευσης Προσωπικού της G4S (Δευτέρα - Παρασκευή, από 09.00-17.00), στον Ταύρο, οδός 25ης Μαρτίου 4, 2ος όροφος, κτίριο Β, (Πλησίον ΗΣΑΠ Καλλιθέας) ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας.

, πλήρης απασχόληση (sec-emb)
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 21 Απριλίου 2024
G4S Hellas Holding S.A.
Σώρου 7
Η G4S αποτελεί μέλος του πολυεθνικού ομίλου Allied Universal ειδικευμένου να αναλαμβάνει επιχειρηματικές δραστηριότητες όπου οι κίνδυνοι σε ασφάλεια και προστασία θεωρούνται απειλές στρατηγικής σημασίας. Με παρουσία σε 100 περίπου χώρες απασχολούμε πάνω από 800.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα, ο όμιλος δραστηριοποιείται από το 1978 στους τομείς των επανδρωμένων υπηρεσίες ασφαλείας, συστημάτων ασφαλείας, χρηματαποστολών, καθώς και τηλεματικών εφαρμογών απασχολόντας περισσότερους από 2.700 υπαλλήλους. Στόχος μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, συνδυάζοντας την υπάρχουσα τεχνολογία και τον ανθρώπινο παράγοντα μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών βελτιστοποιώντας την εξειδίκευση, και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του ομίλου μας.
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 21 Απριλίου 2024