ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
MAGIC BOX - Νίκαια (Μητρόπολη) - Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες - Ειδικότητες)
Η εταιρεία THE MAGIC ΒΟΧ Α.Ε., με εξειδίκευση στην διαχείριση περιπτέρων (Kiosks) και Δίκτυο 33 και πλέον καταστημάτων στην ΝΔ Αττική, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα:

Πωλητές / Ταμίες (άντρες), για τις περιοχές Πειραιάς, Νίκαια, Κορυδαλλός.    Εργασία σε βάρδιες   Βασικές αρμοδιότητες:   Λειτουργία του Ταμείου του καταστήματος Ανεφοδιασμός Ραφιών και Τακτοποίηση προϊόντων Άμεση και Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών Εφαρμογή της πολιτικής και των κανόνων δεοντολογίας της εταιρίας Απαιτούμενα προσόντα:   Γνώσεις - χρήση Η/Υ   Επικοινωνιακές ικανότητες   Υπευθυνότητα και Αξιοπιστία / Ομαδικότητα και Συνεργασία   Πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί η κατοχή πτυχίου ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΤΕΛ ή άλλης σχολής τεχνολογικής εκπαίδευσης, καθώς επίσης και μεταφορικό μέσο.    Η εταιρία παρέχει:   Εκπαίδευση Δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητα εξέλιξης. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών Ευελιξία στην Ρύθμιση της Βάρδιας Πιστεύετε στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη; Αν ΝΑΙ στείλτε μας το βιογραφικό σας μέσω της φόρμας xe, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου.

, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024
MAGIC BOX
Π. ΡΑΛΛΗ 447
Magic Box!  Η ανθρώπινη αλυσίδα περιπτέρων, που προσφέρει πάντα κάτι παραπάνω  στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Τα Magic Box κατάφεραν σε λίγα χρόνια να αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε το παραδοσιακό “περίπτερο”, δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα 37 σημείων πώλησης σε Νότια και Δυτική Αττική. Ξεχωρίζουν για την Διαφοροποίηση και την Καινοτομία, την Διευρυμένη Γκάμα Προϊόντων, το Ανταγωνιστικό Επίπεδο Εξυπηρέτησης, προσφέρουμε στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη και συνάμα συναρπαστική́ εμπειρία αγορών.
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024