Μοντέρ - Video Editor
Κηφισιά (Κέντρο) - Εικόνα - Ήχος - 750 €
VIDEO EDITOR με δεξιότητες επεξεργασίας βίντεο και δημιουργικής αισθητικής για YouTube & social media. Θα πρέπει να έχετε δική σας DSLR και πέρα από το editing θα κάνουμε και μαζί τα γυρίσματα για το κανάλι. Πιθανότατα θα είναι full time στα Βόρεια Προάστια. Καθημερινη παρουσια Κηφισια και μονταζ.

Υπάρχει δυνατότητα για full time άμεσα εάν δουλέψουμε μαζί και σε ένα customer service project ενός πελάτη μου παράλληλα αλλά δεν είναι απαραίτητο. Αλλιώς παρτ ταιμ και έπειτα όταν μεγαλώσει το κανάλι φουλ ταιμ.

Απαιτείται εμπειρία στη χρήση λογισμικού επεξεργασίας βίντεο (final cut pro) και ικανότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές του έργου. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους διαθέτουν δική τους κάμερα για γυρίσματα. Αν είστε δημιουργικοί, προθυμοποιημένοι και έχετε πάθος για την κινηματογράφηση, κάντε αίτηση τώρα για να γίνετε μέλος της ομάδας μας

Αμοιβή συζητήσιμη - 25/30-35-40€ ανά ημέρα ανάλογα της εμπειρίας και των αρμοδιοτήτων. Αν και θα προτιμηθεί κάποιος full time 5/7 ή και ΣΚ με έξτρα χρήματα αντί για κάποιον part time.

Αποστολή βιογραφικών στη φόρμα επικοινωνίας xe, με τίτλο Βιντεογράφος και για πιο γρήγορη συννενόηση στείλτε στο βαιμπερ στον αριθμο που αναγράφεται, αμοιβή 750€, συζητήσιμη, μερική απασχόληση
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024