Προσωπικό Χρηματαποστολών - Ρόδος
G4S Hellas Holding S.A. - Μαρίτσα - Φύλαξη - Ασφάλεια

Η G4S Cash Solutions είναι μέλος της Allied Universal ? - της κορυφαίας εταιρείας ολοκληρωμένης ασφάλειας στον κόσμο, που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας & διαχείρισης αξιών σε μεγάλους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η G4S Cash Solutions απασχολείται στον κλάδο των χρηματαποστολών και αναζητά νέους οδηγούς, συνοδούς  χρηματαποστολών, και καταμετρητές.


Θέση: Οδηγοί, Συνοδοί Χρηματαποστολών και Καταμετρητές

Περιοχή: Ρόδος


Η θέση αναφέρεται σε 8ωρη πρωινή ή απογευματινή απασχόληση με βασική αρμοδιότητα τη μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Αρμοδιότητες Θέσης:

Οδηγός: Οδήγηση του θωρακισμένου οχήματος προς και από τους πελάτες τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Συνοδός: Μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Καταμετρητής: Καταμέτρηση των μεταφερόμενων αξιών τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

                                                                           Απαραίτητα Προσόντα:

Άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας ΙΕΠΥΑ ν. 2518/97 (Άδεια Security) Σε περίπτωση που δεν διεθέτετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσομε με τη διαδικασία έκδοσης, αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος.

Απολυτήριο Λυκείου

Βασικές γνώσεις Αγγλικών

Βασικές γνώσεις Η/Υ

Καλή φυσική κατάσταση

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (μόνο για τους υπόχρεους)

Προσφέρουμε:

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (Αμοιβή βάσει προϋπηρεσίας και αναγνώριση τριετιών. Σύμβαση αορίστου χρόνου.)

Επιπλέον αμοιβή για τη high season (περίοδος 7 μηνών) 

Επιπλέον αμοιβή σε περίπτωση ταξιδιών ή έκτακτης ημέρας εργασίας

Σταθερό ωράριο εργασίας

Πρόσθετη ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου

Άριστες συνθήκες εργασίας σε έναν πολυεθνικό οργανισμό

Συνεχής εκπαίδευση με δυνατότητες εξέλιξης

, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου (CODRHOD24)
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
G4S Hellas Holding S.A.
Σώρου 7
Η G4S αποτελεί μέλος του πολυεθνικού ομίλου Allied Universal ειδικευμένου να αναλαμβάνει επιχειρηματικές δραστηριότητες όπου οι κίνδυνοι σε ασφάλεια και προστασία θεωρούνται απειλές στρατηγικής σημασίας. Με παρουσία σε 100 περίπου χώρες απασχολούμε πάνω από 800.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα, ο όμιλος δραστηριοποιείται από το 1978 στους τομείς των επανδρωμένων υπηρεσίες ασφαλείας, συστημάτων ασφαλείας, χρηματαποστολών, καθώς και τηλεματικών εφαρμογών απασχολόντας περισσότερους από 2.700 υπαλλήλους. Στόχος μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, συνδυάζοντας την υπάρχουσα τεχνολογία και τον ανθρώπινο παράγοντα μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών βελτιστοποιώντας την εξειδίκευση, και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του ομίλου μας.
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024