Πωλητής Καταστήματος Υδραυλικών - Αρδευτικών Ειδών
Αθήνα (Κέντρο) - Εμποροϋπάλληλοι - 850 €
ΠΩΛΗΤΗΣ λιανικής σε κατάστημα υδραυλικών - αρδευτικών ειδών all water

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποστολή των βιογραφικών σας. Μετά τη συλλογή και αξιολόγησή τους, το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μόνο με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της θέσης προς στελέχωση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.Αν η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο, σου αρέσει να δουλεύεις ομαδικά, τότε θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε και να γίνεις μέλος της ομάδας μας Πλήρης ασφάλιση με όλες τις προβλεπόμενες παροχές (Άδειες, Δώρα κτλ)

Φυσικό λιανικό κατάστημα, που λειτουργεί και διαδικτυακά, αναζητά υπάλληλο για διαχείριση παραγγελιών και εξυπηρέτηση πελατών.

Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή 08:00 -17:00 και Σάββατο 08:00-15:00

Αναζητούμε συνεργάτες: Ταπεινούς,τυπικούς στην εργασία,πρόθυμους να ακούσουν,να μάθουν & να εξελιχθούν.Εξοικείωση με χρήση Η/Υ και εκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Παρέχουμε: Πολύ καλό κλίμα εργασίας σε ευχαριστο περιβάλλον και εντατική εκπαίδευση. Ευκαιρίες εξέλιξης.

, αμοιβή 850€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, στον εργασιακό χώρο, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, 08:00-17:00
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024