Μάγειρες(Chef) ή Βοηθοί Μάγειρα(Sous Chef)
44 Bar Coffee Shop - Χίος - Μάγειρες - Σεφ - 1.800 €

CHEF - Sous Chef για μόνιμη πλήρη απασχόληση για στελέχωση κουζίνας σε All Day Bar - Restaurant στην Χίο με γνώσεις και εμπειρία σε πρωινό και brunch και σε ελληνική και International κουζίνα.

Αρμοδιότητες: Δημιουργία και κοστολόγηση menu. Προετοιμασία και παραγωγή κρύας ή και ζεστής κουζίνας. Προετοιμασία πιάτων για σερβίρισμα. Συντονισμός, διαχείριση και παραλαβή προμηθειών. Έλεγχος των προϊόντων για την ποιότητα τους. Καθαρισμός πόστου και κατάλληλη αποθήκευση προμηθειών. Στήσιμο και αναπλήρωση των πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειες. Παρασκευή στοιχείων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας. Τήρηση των διαδικασιών HACCP και όλων των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στους χώρους της κουζίνας. Εκτέλεση όλων των παρασκευών σύμφωνα με τον τρόπο υπόδειξης του Chef.

Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτος-η σχολής μαγειρικής τέχνης Ελλάδος ή εξωτερικού. Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση ή σε οργανωμένη κουζίνα & σχετική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση.

Πολύ καλή γνώση διαφορετικών τεχνικών μαγειρικής και κοπών. Ικανότητα συντονισμού της ομάδας της κουζίνας. Εμπειρία σε δημιουργία μενού και κοστολόγηση πιάτων. Εμπειρία σε διαχείριση αποθήκης και συντονισμό παραγγελιών. Άψογη διαχείριση των Α` ποιότητας προϊόντων και φρέσκων υλικών μαγειρικής.

Απαραίτητη γνώση των διαδικασιών και πολιτικών (ISO, HACCP) που αφορούν την προετοιμασία, την παραλαβή, την αποθήκευση και την απολύμανση των χώρων παρασκευής και τροφίμων. Ομαδικότητα και άψογη συνεργασία με όλο το προσωπικό. Ακρίβεια και ταχύτητα στην επιτέλεση των εργασιών που ανατίθενται. Ικανότητα σωστής επικοινωνίας και οργάνωσης. Διάθεση για δημιουργία και δουλειά. Πάθος και γαστρονομική φιλοδοξία. Υπευθυνότητα, επαγγελματισμός και συνέπεια. Προσαρμοστικότητα και αποδοτικότητα σε συνθήκες πίεσης. Διάθεση για δημιουργία, δουλειά και συνεργασία. Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα με ευγένεια προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη.    Προσεγμένη εμφάνιση και πιστή ακολουθία προτύπων καθαριότητας. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Παροχές: Εξαιρετικό μηνιαίο πακέτο αποδοχών ανάλογο των προσόντων και εμπειρίας. Προοπτική για μακροχρόνια συνεργασία. Διαμονή & διατροφή. Πλήρης απασχόληση - ασφάλιση για πενθήμερη εργασία.

Διαρκής επιμόρφωση και εκπαίδευση. Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Παρακαλώ οι σοβαρά ενδιαφερόμενοι αποστείλετε στο e-mail το βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία και τουλάχιστον μια συστατική επιστολή από προηγούμενη σας εργασία. Τα στοιχεία των αιτήσεων θα παραμείνουν εμπιστευτικά. Επικοινωνία θα γίνει μόνο με τις/τους υποψήφιες/ους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.


, αμοιβή 1.800€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, στον εργασιακό χώρο, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, 09:00-21:00


, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, πλήρης απασχόληση, στον εργασιακό χώρο
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 28 Μαΐου 2024