Πωλήτρια για το Περιστέρι
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΕ - Αθήνα (Κέντρο) - Εμποροϋπάλληλοι

ΑΝΑΖΗΤΕΊΤΑΙ υπάλληλος για τη θέση πωλητή σε κοσμηματοπωλείο για πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου σύμβαση, σταθερό μηνιαίο μισθό. 



Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Άννα Μαρία Μαζαράκη» αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη lifestyle μάρκα κοσμημάτων, με 32 καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το όραμα της εταιρείας μας εκφράζεται μέσα από το συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας κοσμημάτων αλλά ταυτοχρόνως και προσιτής τιμής που προσφέρουμε σε όλες τις γυναίκες. Η δεοντολογία μας πηγάζει μέσα από τη γυναικεία φύση, τη δύναμη και την ομαδικότητα. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ: Ζητείται Πωλήτρια για το κατάστημα κοσμημάτων "Άννα Μαρία Μαζαράκη" στο Περιστέρι. 

Καθήκοντα Υποψηφίου: Παραλαβή και πώληση προϊόντων, έκδοση αποδείξεων. Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη εντός του καταστήματος και καθοδήγηση του μέσω των κατάλληλων προτάσεων. Προσανατολισμός και πρωτοβουλία για την επίτευξη των στόχων του καταστήματος Κατανόηση και παρακολούθηση των KPIs του καταστήματος. Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Εξυπηρέτηση του πελάτη και δυνατότητα διαχείρισης παραπόνων. Πιστή τήρηση των διαδικασιών λειτουργίας του καταστήματος. Καθημερινή φροντίδα του χώρου εργασίας. 

Προφίλ Υποψηφίου: Ενδιαφέρον για το χώρο της μόδας Βασική γνώση αγγλικής γλώσσας & Η/Υ. Εστίαση στη λεπτομέρεια. Συνεργασία και Ομαδικότητα. Ευελιξία σε εναλλασσόμενα ωράρια εργασία. Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα με προσανατολισμό στην επίτευξη των εταιρικών στόχων. 

Η εταιρεία προσφέρει: Ευχάριστο και συνεργατικό εργασιακό περιβάλλον. Συνεχή εκπαίδευση & προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Αμεση Πρόσληψη. Τυπικότητα στις πληρωμές, ένσημα, άδειες κλπ. 


Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της ομάδας της ‘Άννα Μαρίας Μαζαράκη αποστείλατε το βιογραφικό σας μέσω φόρμας xe (υπόψη κας Μένης) ή στο l.meni@mazaraki.eu και ας μεγαλώσουμε μαζί.

, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, στον εργασιακό χώρο (ΑΜΜ_PERISTERI)
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΕ
ΧΑΤΖΗΣΤΑΘΟΓΛΟΥ 3
Η εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη A.E. διαθέτει 31 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.annamariamazaraki.gr. Είμαστε υπερήφανοι να σχεδιάζουμε και να παράγουμε τα κοσμήματα μας σε 60 ελληνικά εργαστήρια, στηρίζοντας την τοπική αργυροχρυσοχοΐα. Η αφθονία των φυσικών πόρων της χώρας μας, η απλότητα των ελληνικών χρωμάτων και τοπίων αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες μας. Η εταιρεία μας σήμερα δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς την συμβολή της υπέροχης ομάδας μας. Η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη αποτελείται από 140 μοναδικές, δυναμικές γυναίκες και αναπτύσσεται διαρκώς αναζητώντας νέους συνεργάτες με πάθος και αγάπη για το κόσμημα.
Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη 23 Απριλίου 2024