ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΚΡΕ
ΒΙΚΡΕ ΑΕ - Ν. Καβάλας - Εργάτες

Η εταιρία ΒΙΚΡΕ ΑΕ, βιοτεχνία κρεατοσκευασμάτων, με έδρα τα Αμισιανά Καβάλας, ζητά να προσλάβει για μόνιμη εργασία  άτομα για το τμήμα της παραγωγής.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:

  1. Ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης πολλών και διαφορετικών δραστηριοτήτων στον χώρο της παραγωγής.
  2. Απολυτήριο μέσης εκπαίδευσης.
  3. Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.
  4. Υπευθυνότητα/ αντίληψη/ομαδικότητα/ διάθεση για συνεργασία.
  5. Θα εκτιμηθεί το πτυχίο κρεοπώλη.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ:

  1. Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  2. Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον
  3. Προοπτική εξέλιξης
  4. Συνεχής εκπαίδευση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται  να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο info@bikre.gr ή να το προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρίας στο 7ο ΧΙΛ. ΚΑΒΑΛΑΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ έως 15/5/2024


. ΒΙΚΡΕ ΑΕ, 09:00-15:00
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 8 Απριλίου 2024
ΒΙΚΡΕ ΑΕ
7ο χλμ ΚΑΒΑΛΑΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΜΙΣΙΑΝΑ
Η οικογένεια Χατζηγαβριηλίδη δραστηριοποιείται στον κλάδο του κρέατος από τη δεκαετία του ’70. Το 2002, ιδρύθηκε η «ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΒΙ.ΚΡΕ. Α.Ε.», μια από τις πλέον σύγχρονες παραγωγικές μονάδες κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα. Σήμερα, λόγω της ολοένα και αυξημένης ζήτησης και της ανοδικής πορείας της, η εταιρεία διαθέτει ένα ιδιόκτητο εργοστάσιο στα Αμισιανά Καβάλας, έκτασης άνω των 8.000 τμ, και ένα υποκατάστημα στην Αθήνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των περιοχών της νότιας Ελλάδας. Στην εταιρεία απασχολούνται περίπου 200 εργαζόμενοι. Οι πωλήσεις των προϊόντων της δεν περιορίζονται εντός των συνόρων της Ελλάδας, αλλά επεκτείνονται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 8 Απριλίου 2024