Υπάλληλος Εξωτερικών Εργασιών
Αθήνα (Ομόνοια) - Ημιαπασχόληση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέσης Εργασίας:


Αναζητάμε δυναμικούς συνεργάτες για την ενίσχυση της ομάδας εξωτερικών εργασιών γραφείου. Αν είστε ενθουσιώδεις, σοβαροί και διαθέτετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, σας καλωσορίζουμε να γίνετε μέρος της επιτυχημένης μας ομάδας.

Προσόντα Υποψηφίων:

 Χωρίς απαραίτητη εργασιακή εμπειρία ,παρέχεται εξειδικευμένη εκπαίδευση. Ενθουσιασμός και δέσμευση στην ανάπτυξη επαγγελματικών ικανοτήτων. Επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα διαπραγμάτευσης και επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες παρουσίασης, συνεργατικότητα και ομαδικές δεξιότητες. Διάθεση για συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη. Ικανότητα προσαρμογής σε δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Προσφέρουμε:

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και δράσεις προώθησης του γραφείου και των στόχων του. Εξειδικευμένη εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Ευέλικτο ωράριο εργασίας και συνεχή υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό. Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας σε σύγχρονο γραφειακό χώρο. Εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς και σε δημοτικό πάρκινγκ.

 Πώς να υποβάλετε Αίτηση:

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποικιλομορφία ενισχύει την ομάδα μας. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εκπαίδευσης και άλλων προσωπικών χαρακτηριστικών να υποβάλουν το βιογραφικό τους.

, μερική απασχόληση, 09:00-18:00
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024