ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY EE - Περιστέρι (Μπουρνάζι) - Ηλεκτρονικοί

ΕΤΑΙΡΕΙΑ εισαγωγική εμπορίας τεχνολογικού εξοπλισμού και συστημάτων ασφαλείας με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ζητά έμπειρο Ηλεκτρονικό Τεχνικό με κεντρικό ρόλο στην τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη του πελατολογίου της εσωτερικά.

Καθήκοντα θέσης:

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ενισχύει περαιτέρω σε θέματα τεχνικής συμβουλευτικής τους επαγγελματίες - εγκαταστάτες του πελατολογίου μας και παράλληλα θα ενημερώνει για τα σημεία υπεροχής των προϊόντων της εταιρίας.

Απαραίτητα προσόντα :

Σπουδές σε τομείς Ηλεκτρονικών

Επαγγελματική εμπειρία 2 ετών σε συστημάτων ασφαλείας, CCTV, πυρανίχνευση.

Εμπειρία στην οργάνωση και διαρκή επικοινωνιακή υποστήριξη

Επιθυμητή η γνώση Η/Υ και Αγγλικών

Άδεια οδήγησης επιβατικού αυτοκινήτου

Θετική και ευχάριστη προσωπικότητα

Υπευθυνότητα και συνέπεια

Παροχές:

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

Προοπτικές εξέλιξης

Άριστο και σταθερά εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον

Συνεχής εκπαίδευση.


Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY EE
Θηβών 92
Η εταιρεία MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται µε επιτυχία στον τοµέα των εισαγωγών και εµπορίας χονδρικής πώλησης συστηµάτων ασφαλείας, έχοντας παρουσία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.Η εταιρεία µας διατηρεί απευθείας και πολυετείς συνεργασίες µε τις πιο καταξιωµένες εταιρείες στον κόσµο, όπως HIKVISION, DMTECH, DAHUA, TVT, PULSAR, SONOFF, ALEPH, TELECOM &SECURITY εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα για τους πελάτες µας. Παράλληλα, δηµιουργήσαµε ένα µοναδικό και σύγχρονο Κέντρο Λήψης Σηµάτωντη "Le Guard MONITORING" εξασφαλίζοντας µε την εξειδικευµένημας οµάδα 24ωρη ασφάλεια προστασίας προσώπων και περιουσιών των συνδροµητών µας. Όραμά µας είναι να παραµείνουµε η 1η επιλογή για τους εγκαταστάτες!
Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024