Πωλήτρια - Πωλητής
Άλιμος (Κυθηρίων - Πανί) - Πωλητές - Προωθητές Προϊόντων (promoters) - Merchandisers
ΠΩΛΗΤΡΙΑ - πωλητής ζητείται για στελέχωση καταστήματος στο Καλαμάκι, Αλιμος, με σκοπό τη στελέχωση και τη λειτουργία του σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που διαθέτει η επιχείρηση.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Ευγένεια και επικοινωνιακή ευχέρεια κατά την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Ανεπτυγμένη αίσθηση της αντίληψης, πειθώ και ικανότητες πώλησης επίπλων.
  • Προσεγμένη εμφάνιση κάτω από συγκεκριμένους κανόνες dress code που απαιτείται.
  • Ψηφιακές γνώσεις και δεξιότητες (Emails, Word, Excel, Google Docs & Sheets), Άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας, καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Προϋπηρεσία σε παρεμφερή θέση πωλήσεων. Εμπειρικές γνώσεις σε τεχνικές πωλήσεων και μάρκετινγκ. - Ηλικία άνω των 30 ετών.
  • Γνώσεις διακόσμησης και σχεδιασμού (AutoCAD, Sketchup 3D modeling), αποτύπωση διακοσμητικών προτάσεων σε moodboards. Θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.
  • Συστάσεις από προηγούμενες εργασίες θα εκτιμηθούν.

 Η επιχείρηση παρέχει: - εργασία πλήρους ή μερικής απασχόλησης και ασφαλιστική κάλυψη. Μπόνους επίτευξης πωλήσεων

 - Άριστες συνθήκες εργασίας, σε καλαίσθητο εργασιακό χώρο, έκθεση επίπλων. Συνεχόμενη εκπαίδευση. Ευκαιρίες εξέλιξης.

Θα προτιμηθούν άτομα με ήθος, ωριμότητα και ευγενικό χαρακτήρα, που έχουν όρεξη αλλά και ενθουσιασμό να συμμετάσχουν και να συνεργαστούν, έχουν στόχο να εφαρμόσουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, διάθεση να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες τους και επιθυμούν να αφοσιωθούν και να πετύχουν τους στόχους τους στο μέγιστο. απαραίτητη προϋπόθεση για συνέντευξη, η εκδήλωση ενδιαφέροντος με την αποστολή βιογραφικού στη φόρμα της αγγελίας με συνοδευτική φωτογραφία μέσω Χ.Ε. με τίτλο: Σχεδιαστής εσωτερικών χώρων - Πωλήσεις κρεβατοκάμαρας.


, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 12 μήνες, 09:00-16:00
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024