Πωλητής Επαγγελματικών Drones
Αργυρούπολη (Νέα Αλεξάνδρεια) - Πωλητές - Προωθητές Προϊόντων (promoters) - Merchandisers
Η Attex ΙΚΕ αναζητά υπάλληλο Γραφείου για να ενταχθεί στην ομάδα μας και να υποστηρίξει διάφορες πτυχές των λειτουργιών μας, όπως συντονισμό, διανομή, πωλήσεις, οργάνωση και διοικητικές εργασίες.
Αυτός ο ρόλος παρουσιάζει μια συναρπαστική ευκαιρία να εργαστείτε με μια προοδευτική εταιρεία στην πρώτη γραμμή του κλάδου της γεωργικής τεχνολογίας.
Περιστασιακά απαιτούνται επαγγελματικά ταξίδια που θα πληρώνονται αναλόγως.
Αρμοδιότητες:
1. Συντονισμός: Συντονισμός για τη διανομή προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού αποστολών των εμπορευμάτων, της παρακολούθησης παραγγελιών και της διασφάλισης της έγκαιρης παράδοσης στους πελάτες.
2. Διανομή: Διαχείριση του αποθέματος και εκπλήρωση παραγγελιών από πελάτες χονδρικής και λιανικής. Συντονισμός του προσωπικού της αποθήκης για να διασφαλιστεί η ακριβής και αποτελεσματική διανομή των προϊόντων.
3. Υποστήριξη πωλήσεων: Παροχή υποστήριξης στην ομάδα πωλήσεων προετοιμάζοντας υλικό πωλήσεων, δημιουργώντας αναφορές και βοηθώντας με τα ερωτήματα των πελατών και την επεξεργασία των παραγγελιών.
4. Οργάνωση: Διατήρηση οργανωμένων και ενημερωμένων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων πελατών, αναφορών πωλήσεων και αρχείων καταγραφής αποθέματος. Διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, συναντήσεων και εμπορικών εκθέσεων.
5. Διοικητικές εργασίες: Γενικές διοικητικές εργασίες, όπως απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις, απάντηση σε email, αρχειοθέτηση εγγράφων και άλλα ad hoc καθήκοντα όπως σας έχουν ανατεθεί.
6. Επαγγελματικά ταξίδια: Περιστασιακά να συνοδεύετε μέλη της ομάδας σε επαγγελματικά ταξίδια για συναντήσεις, συνέδρια ή επισκέψεις πελατών. Τα έξοδα για επαγγελματικά ταξίδια θα καλύπτονται από την εταιρεία.
Προσόντα:
Εμπειρία σε θέση διοίκησης ή γραφείου υποστήριξης προτιμάται.
Ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες με ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών εργασιών θέτοντας αποτελεσματική προτεραιότητα σε αυτες.
Άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες.
Γνώση στη σουίτα Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Προσανατολισμός στη λεπτομέρεια με υψηλό επίπεδο ακρίβειας στην εισαγωγή δεδομένων και την τήρηση αρχείων.
Ικανότητα να εργάζεται ανεξάρτητα καθώς και μέρος ενός συνεργατικού ομαδικού περιβάλλοντος.
Προϋπηρεσία στον κλάδο της γεωργίας ή της τεχνολογίας αποτελεί πλεονέκτημα. Προθυμία να ταξιδεύει περιστασιακά για επαγγελματικά ταξίδια.
Παροχές:
Ανταγωνιστικός μισθός και οικονομική κάλυψη επαγγελματικών ταξιδιών. Ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και επαγγελματική εξέλιξη.
Συνεργατικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής γεωργίας drones και γνώσεις βιομηχανίας., πλήρης απασχόληση, ορισμένου χρόνου, στον εργασιακό χώρο, Πτυχίο ΑΕΙ, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 12 μήνες, 09:00-18:00
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024