Ναύτης Μάγειρας για Ιστιοφόρο
Αδάμας - Άλλες Ναυτιλιακές Ειδικότητες - 1.500 €
ΑΤΟΜΟ για θέση Μάγειρα  Ναύτη σε ιστιοφόρο σκάφος στην Μήλο.

Προσόντα

Βασική γνώση μαγειρικής. Διαχείριση προμηθειών και παραγγελίες. Να είναι επικοινωνιακός, χαρούμενος, κοινωνικός, φιλικός και με όρεξη να συναναστραφεί με κόσμο καθημερινά. Να λειτούργει καλά σε ομάδα, να μπορεί να συνεργαστεί και να προσαρμόζετε εύκολα. Να ξέρει ή να είναι διατεθειμένος να μάθει πληροφορίες για το νησί. Να έχει καλή γνώση αγγλικών και Η/Υ. Να αντέχει να ταξιδέψει με σκάφος και να μην ζαλίζετε.

Θα ληφθούν υπ’οψίν: επιπλέων ξένη γλωσσά (Ιταλικά, Γαλλικά), πτυχίο ή φοίτηση σε τουριστική σχόλη, Δίπλωμα οδήγησης για μηχανάκι και αυτοκίνητο.

Περιγραφή εργασίας

Υποχρεωτική ένδυση εναρμονισμένη με το σκάφος. Καθημερινή ενασχόληση με την κουζίνα του σκάφους την όποια πρέπει να διατηρεί σε αρίστη κατάσταση από θέμα καθαριότητας και υγιεινής. Καθημερινή προετοιμασία και μαγείρεμα φαγητού για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Καθημερινά σερβίρισμα, μάζεμα και καθαρισμός κατά το πρωινό μεσημεριανό και απογευματινό γεύμα. Συνεχή παρακολούθηση και τροφοδοσία νερού αναψυχτήκαν και κρασιού ώστε να είναι πάντα παγωμένα. Καθημερινή παρακολούθηση προμηθειών και παραγγελίες για ότι χρειάζεται. Παροχή βοήθειας στο υπόλοιπο πλήρωμα κατά εντολή του καπετάνιου κατά τον απόπλου, κατάπλου και στα αγκυροβόλια του σκάφους. Παροχή βοήθειας στον καπετάνιο για τυχόν εργασίες στα μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά του σκάφους.

Καθημερινό πρόγραμμα

 Ξύπνημα στις 8.00 και έλεγχος κουζίνας και προμηθειών

8.20 σερβίρισμα πρωινό μπουφέ και παρακολούθηση για ανατροφοδότηση.

9.00 απόπλους βοήθεια στο σκάφος

9.30 έναρξη προετοιμασίας μεσημεριανού για το πλήρωμα και τους επιβάτες.

Βοήθεια στα αγκυροβόλια σε περίπτωση που χρειαστεί

15.00 σερβίρισμα μεσημεριανού και καθάρισμα

17.30 σερβίρισμα φρούτου και καθάρισμα κουζίνας

18.00 κατάπλους στο λιμάνι

Βοήθεια στον καθαρισμό του σκάφους

Επιμέλεια για παραγγελία προμηθειών.


, αμοιβή 1.500€
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 14 Απριλίου 2024