Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google
κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Μάθετε περισσότερα
Έγινε

Οικόπεδο, 2,773 στρ.

120.000 €
Δ. Μαρκόπουλου Μεσογαίας > Μαρκόπουλο 43 € / τ.μ.
Δείτε όλες τις αγγελίες από ASPIS REAL ESTATE ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Σημείωση

i
Ημ/νια επεξεργασίας:
1000 / 1000 χαρακτήρες

Περιγραφή

Οικόπεδο, 2,773 στρ., στην περιοχή Δ. Μαρκόπουλου Μεσογαίας > Μαρκόπουλο

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Μεσογαίας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Κ1, οικόπεδο 2.773 τ.μ., εκτός σχεδίου, επίπεδο, σ.δ. 0,4, σ.κ. 0,2, πρόσοψη 41 μ., άρτιο, οικοδομήσιμο, κτίζει 600 τ.μ., περίφραξη, απεριόριστη θέα, κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση, εξαιρετική ευκαιρία, το οικόπεδο είναι εντός Γ.Π.Σ. εντός Ζ.Ο.Ε. Κ1 Ζώνη (ΦΕΚ 199 Δ/2003), κατάλληλη για τις χρήσεις: εργαστήρια χαμηλής όχλησης, εταιρείες προηγμένης τεχνολογίας, τουριστικές εγκαταστάσεις, εμπορικών εκθέσεων, αθλητικές εγκαταστάσεις, διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, κτίρια κοινωνικής πρόνοιας, κτίρια εκπαίδευσης, χώροι συνάθροισης κοινού, επιτρέπεται η ανέγερση περισσότερων του ενός κτιρίου εντός του γηπέδου - μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος των κτιρίων 11 μ. - περιμετρικά αποστάσεις 15 μ. (δίνετε 10 % εισφορά σε γη και μένει οικόπεδο 2.581 τ.μ.), πρόσοψη 41 μ., κτίζει 900 τ.μ. μαζί με υπόγειο (300 τ.μ. ισόγειο και 300 τ.μ. ανωδομή συν υπόγεια άλλα 300 τ.μ). - μόνο για κτίρια στάθμευσης το μέγιστο ποσοστό κάλυψης 10% με συντελεστή δόμησης 0,2 - μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος των κτιρίων 7,5 μ. - απαγορεύεται η ανέγερση πάνω του ενός κτιρίου, τιμή 120.000€, συζητήσιμη (ΜΑ344640). ASPIS REAL ESTATE MARKOPOULO

  • Εμβαδόν: 2773

Στατιστικά αγγελίας και επικοινωνία

Tελευταία τροποποίηση αγγελίας: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Η αγγελία έχει έως τώρα:
377
επισκέψεις
Αγγελία από: Επαγγελματία
Η σελίδα του επαγγελματία: http://aspismarkopoulo.pro.xe.gr/property
ASPIS REAL ESTATE ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ASPIS REAL ESTATE ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Επικοινωνήστε μέσω email i
Έχετε ήδη επικοινωνήσει με τον αγγελιοδότη για αυτήν την αγγελία.
Το μήνυμά σας εστάλη με επιτυχία!

Γενικά

Με την υπηρεσία "Εκδήλωση ενδιαφέροντος", επικοινωνείτε με τον αγγελιοδότη αυτής τής αγγελίας, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για το σχετικό αντικείμενο ή την υπηρεσία.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αποστέλλεται στον αγγελιοδότη ως eMail στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλα τα στοιχεία και οι επιθυμίες, όπως αυτές διαμορφώνονται σε αυτή τη φόρμα.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Εκφράζετε το ενδιαφέρον σας με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο.
  2. Διαπραγματεύεστε τούς όρους συνεργασίας ελεύθερα.
  3. Παρέχετε στον αγγελιοδότη τα απαραίτητα αληθή προσωπικά σας στοιχεία και το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σας με τον τρόπο που επιθυμείτε.
  4. Ο αγγελιοδότης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνώντας ή αποστέλλοντας email.
  5. Ανάλογα τον προτιμώμενο τρόπο επικοινωνίας, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και/ή τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο επιθυμείτε να σας καλέσει.
  6. Ο αγγελιοδότης υποχρεούται να σεβαστεί τις επιθυμίες σας σχετικά με τον τρόπο και τις ώρες επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά ενσωματώνονται στο μήνυμα που αποστέλλεται στον αγγελιοδότη ο οποίος και είναι γνώστης αυτών.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

  1. Η Χρυσή Ευκαιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια της τεχνολογικού ελέγχου, προκειμένου η υπηρεσία επικοινωνίας με τον αγγελιοδότη να παρέχεται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή.
  2. Η Χρυσή Ευκαιρία δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, αποτύχει η παράδοση στον αγγελιοδότη, τού μηνύματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  3. Δεν ευθύνεται επίσης για τον τρόπο χρήσης, από τον αγγελιοδότη, των στοιχείων επικοινωνίας που θα του παρασχεθούν.

Ενέργειες

Αγγελίες που είδατε


Φόρτωση ιστορικού...

Πείτε μας τη γνώμη σας για το xe.gr
 

Σύγκριση αγγελιών

0 αγγελίες

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 15 αγγελίες στη λίστα σύγκρισης.

Για να προσθέσετε μία αγγελία στη λίστα σύγκρισης, κάντε κλικ στο «Σύγκριση» στην σελίδα αποτελεσμάτων των αγγελιών.
Αναφορά αγγελίας
Τι θα θέλατε να αναφέρετε σχετικά με την αγγελία;