Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα Έγινε
ANYHOME

Βιοτεχνικός χώρος

Μενεμένη

4.000 €

2,7 στρ.

1 € / τ.μ.

Χαρακτηριστικά

  • Άλλη κατάσταση
  • Όροφος: Ισόγειο
  • Έτος Κατασκευής: 2000
  • Τριφασικό ρέυμα
  • Δομημένη Καλωδίωση
  • Ράμπα φορτοεκφόρτωσης
  • Με αποθήκη
  • Ενεργειακή Κλάση: Α

Περιγραφή

ΜΕΝΕΜΕΝΗ Οδός Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου (4 χλμ.), Καλοχώρι, 57009, Μενεμένη 570 09, Ελλάδα, βιοτεχνικός χώρος 2.700 τ.μ., ισόγειος, κατασκευή '00, ενεργ. κλ. Α, αποθήκη, ράμπα φορτοεκφόρτωσης, τριφασικό ρεύμα, δομημένη καλωδίωση, Εχέδωρος, Καλοχώρι: Ενοικιάζεται Βιοτεχνικός χώρος 2700τ.μ. σε 5000τ.μ. οικόπεδο προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 2 χώρους, 1 κουζίνα, Κήπο, αποθήκη. Είναι κατασκευασμένο το 2000 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, βιομηχανικό δάπεδο. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
ισόγειο: 1350τμ
όροφος: 1350τμ
. Τιμή 4.000€ | Κωδικός Ακινήτου: 46113 Καλοχώρι: Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 2600τ.μ. εντός 5000τ.μ. περιφραγμένου και ασφαλτοστρωμένου τεμαχίου μεγάλης προβολής. Αποτελείται από 2 επίπεδα. Ισόγειο 1350τμ + 200τμ υπόστεγο ύψους 5.5μ με 4 μεγάλες πόρτες εισόδου μια εκ των οποίων διαθέτει υδραυλική ράμπα. Όροφος 1350τμ ύψους 4.5μ (ψαλίδια) με ανελκυστήρα φορτίου βιομηχανικού τύπου 8tn για ανέλκυση κλαρκ. Είναι κατασκευασμένο το 2000 από μπετόν με προδιαγραφές πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Διαθέτει υποσταθμό μέσης τάσης στο σύνολο των εγκαταστάσεων, ενώ υπάρχει και σύνδεση με το αποχετευτικό σύστημα. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης και με το φυσικό αέριο. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά σε Λιμάνι, εσωτερική περιφερειακή και εθνική οδό, μεγάλης προβολής. Κατάλληλο για αποθήκευση, βιομηχανική ή ακόμα και εμπορική χρήση. Τέλος υπάρχει ανεξάρτητο κτήριο γραφείων προς μίσθωση 170τμ σε 2 επίπεδα Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. Εσωτερικό (408) κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το anyhome.gr/46113, τιμή 4.000€ (46113). Anyhome, 6980000112

Σημειώσεις

Αποθηκεύτηκε!
1000 / 1000 χαρακτήρες

Επικοινωνία

ANYHOME

ANYHOME

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 63, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54642

Κλήση
Η Anyhome δημιουργήθηκε έπειτα από μακρά έρευνα τις αγοράς ακίνητων ώστε να μπορεί να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές τόσο στους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας όσο κι στους μελλοντικούς αγοραστές – ενοικιαστές. Με ισχυρούς δεσμούς φιλίας – συνεργασίας με μεσιτικά όλης της χώρας καθώς και με ξένα portals αποκτάτε την μεγίστη προβολή της ακίνητης περιουσίας σας σαν ιδιοκτήτες και σαν αγοραστές μεγάλη γκάμα ακινήτων ώστε να σας βρούμε το ακίνητο που ονειρεύεται και ο ποιο απαιτητικός αγοραστής. Στον μεσιτικό τομέα όλη η βάση των ακινήτων ενημερώνετε ταχύτατα με το ποιο αξιόλογο λειτουργικό πρόγραμμα ώστε να ενημερώνετε άμεσα ο ιδιοκτήτης για την πορεία της αναθέσεως του καθώς και ο ενδιαφερόμενος για τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν στην ζήτηση του. Παράλληλα έχουν εδραιωθεί συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες του χώρου ώστε να υπάρχουν άμεσες λύσεις σε οτιδήποτε αφορά το ακίνητο και όχι μόνο. Όπως: Εξοικονόμηση κατ'Οίκον. Μελέτη και επίβλεψη ανακαινίσεως. Εξοικονόμηση ρεύματος. Πιστοποιητικά μηχανικού Θα χαρούμε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Στατιστικά

Δημιουργία αγγελίας: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021
Tελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021

Η αγγελία έχει έως τώρα: 57 επισκέψεις

Χάρτης

 

Σύγκριση αγγελιών

0 αγγελίες

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 15 αγγελίες στη λίστα σύγκρισης.

Για να προσθέσετε μία αγγελία στη λίστα σύγκρισης, κάντε κλικ στο «Σύγκριση» στην σελίδα αποτελεσμάτων των αγγελιών.
Αναφορά αγγελίας
Τι θα θέλατε να αναφέρετε σχετικά με την αγγελία;
Επιλέγοντας “Υποβολή” η αναφορά σου θα αποσταλεί στην ομάδα της ΧΕ και στον αγγελιοδότη

Αποστολή της αγγελίας με email