Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα Έγινε
ANYHOME

Κατάστημα

Σταυρούπολη

1.000 €

430 τ.μ.

2 € / τ.μ.

Χαρακτηριστικά

  • Άλλη κατάσταση
  • Όροφος: Ισόγειο
  • Έτος Κατασκευής: 2003
  • Τριφασικό ρέυμα
  • Με αποθήκη
  • WC: 1
  • Ενεργειακή Κλάση: Α

Περιγραφή

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Αμπελόκηποι 561 23, Ελλάδα, κατάστημα 430 τ.μ., ισόγειο, κατασκευή '03, ενεργ. κλ. Α, 1 wc, αποθήκη, τριφασικό ρεύμα, Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι: Ενοικιάζεται γωνιακό Κατάστημα 430τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 1 χώρο, Κήπο, αποθήκη και 3 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2003 και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δάπεδα από μάρμαρο. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
ισόγειο: 150τμ κύριας χρήσης με 2 wc
υπόγειο: 135τμ κύριας χρήσης με 1 wc
πατάρι: 150τμ κύριας χρήσης
. Τιμή 1.000€ | Κωδικός Ακινήτου: 37071 Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι: Ενοικιάζεται γωνιακό Κατάστημα 430τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων. Το ισόγειο 150 τμ αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο με γωνιακή βιτρίνα και 2 wc. Το επάνω επίπεδο 150τμ είναι διαμορφωμένο για χώρους γραφείων με 1 wc ενω υπάρχει και υπόγειο 130τμ κύριας χρήσης όλα. Είναι κατασκευασμένο το 2003 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δάπεδα από μάρμαρο. Το ακίνητο βρίσκεται σε κομβικό σημείο μεγάλης προβολής κατάλληλο για αντιπροσωπεία, φροντιστήριο ή άλλες δραστηριότητες Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. Εσωτερικό (408) κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το anyhome.gr/37071, τιμή 1.000€ (37071). Anyhome, 6980000112

Σημειώσεις

Αποθηκεύτηκε!
1000 / 1000 χαρακτήρες

Επικοινωνία

ANYHOME

ANYHOME

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 63, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54642

Κλήση
Η Anyhome δημιουργήθηκε έπειτα από μακρά έρευνα τις αγοράς ακίνητων ώστε να μπορεί να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές τόσο στους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας όσο κι στους μελλοντικούς αγοραστές – ενοικιαστές. Με ισχυρούς δεσμούς φιλίας – συνεργασίας με μεσιτικά όλης της χώρας καθώς και με ξένα portals αποκτάτε την μεγίστη προβολή της ακίνητης περιουσίας σας σαν ιδιοκτήτες και σαν αγοραστές μεγάλη γκάμα ακινήτων ώστε να σας βρούμε το ακίνητο που ονειρεύεται και ο ποιο απαιτητικός αγοραστής. Στον μεσιτικό τομέα όλη η βάση των ακινήτων ενημερώνετε ταχύτατα με το ποιο αξιόλογο λειτουργικό πρόγραμμα ώστε να ενημερώνετε άμεσα ο ιδιοκτήτης για την πορεία της αναθέσεως του καθώς και ο ενδιαφερόμενος για τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν στην ζήτηση του. Παράλληλα έχουν εδραιωθεί συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες του χώρου ώστε να υπάρχουν άμεσες λύσεις σε οτιδήποτε αφορά το ακίνητο και όχι μόνο. Όπως: Εξοικονόμηση κατ'Οίκον. Μελέτη και επίβλεψη ανακαινίσεως. Εξοικονόμηση ρεύματος. Πιστοποιητικά μηχανικού Θα χαρούμε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Στατιστικά

Δημιουργία αγγελίας: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021
Tελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021

Η αγγελία έχει έως τώρα: 32 επισκέψεις

Χάρτης

 

Σύγκριση αγγελιών

0 αγγελίες

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 15 αγγελίες στη λίστα σύγκρισης.

Για να προσθέσετε μία αγγελία στη λίστα σύγκρισης, κάντε κλικ στο «Σύγκριση» στην σελίδα αποτελεσμάτων των αγγελιών.
Αναφορά αγγελίας
Τι θα θέλατε να αναφέρετε σχετικά με την αγγελία;
Επιλέγοντας “Υποβολή” η αναφορά σου θα αποσταλεί στην ομάδα της ΧΕ και στον αγγελιοδότη

Αποστολή της αγγελίας με email