Η Εργασία από το Α ως το Ω

slide

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας πλήρης Οδηγός Απασχόλησης

Για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ένας πλήρης Οδηγός Απασχόλησης από τη Χρυσή Ευκαιρία, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ). Ένας Οδηγός γραμμένος από τους ειδικούς, στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, που απευθύνεται σε όλους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό χώρο και εργαζόμενους με εμπειρία.

Πρόκειται για ένα χρηστικό οδηγό για την αγορά εργασίας, που θα διανεμηθεί δωρεάν σε 30.000 αντίτυπα μαζί με την κυριακάτικη έκδοση της Χρυσής Ευκαιρίας, που αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί με το μηνιαίο περιοδικό Εργασία.

Περισσότεροι από 30 διευθυντές προσωπικού (HR Directors & Managers) μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων καταθέτουν τις απόψεις τους για τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας, συμβουλεύουν τους υποψηφίους και μοιράζονται τα «μυστικά» της εμπειρίας και της καθημερινότητάς τους.

Θέματα όπως οι νέες δεξιότητες, η προσαρμοστικότητα στα σημερινά δεδομένα, η αντοχή και η ακεραιότητα, ο ρόλος των social media, η διαδικτυακή συνέντευξη κ.ά. προσεγγίζονται με τρόπο απλό, αλλά τεκμηριωμένο επιστημονικά.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία από την πλευρά της Χρυσής Ευκαιρίας, η Κωνσταντίνα Θεοδώρου, HR Director της Χρυσής Ευκαιρίας, δήλωσε: «Ο οδηγός απασχόλησης περιλαμβάνει σπονδυλωτά άρθρα, που προσεγγίζουν την εργασία στις περισσότερες πτυχές της, γραμμένα από σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, χρήσιμα σε όλους μας».

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία από την πλευρά του ΣΔΑΔΕ, η Πρόεδρος Μάρθα Μυλωνά, HR Director South Eastern Europe DDB, δήλωσε: «Ο οδηγός απασχόλησης περιλαμβάνει τη συμπυκνωμένη εμπειρία εξαιρετικών στελεχών του χώρου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και δίνει στους αναγνώστες πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για την επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία».

Ακούστε το ραδιοφωνικό spot!