«Πράσινη» οδήγηση με Ecopia

13 Απριλίου 2010

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Μίχαελ Σουμάχερ βοήθησε να προβληθεί η δέσμευση της Bridgestone ως προς την εκστρατεία της FIA «Make Cars Green».

Η Bridgestone αποτελεί ισχυρό υποστηρικτή της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της FIA, η οποία εκπαιδεύει και παροτρύνει τους οδηγούς να σκέφτονται «πράσινα» πριν οδηγήσουν, προκειμένου να μειωθούν οι επιπτώσεις των αυτοκινήτων στο περιβάλλον.

«Στην Αυστραλία, παρουσιάσαμε πρόσφατα την σειρά Ecopia της Bridgestone, στην οποία εφαρμόζεται η τεχνολογία χαμηλής αντίστασης κύλισης για μικρότερη κατανάλωση καυσίμων και μειωμένες εκπομπές CO2. Το γεγονός αυτό αποτελεί σημαντικό ορόσημο και για την τωρινή μας εκστρατεία εκπαίδευσης των οδηγών της Αυστραλίας σχετικά με το σημαντικό ρόλο που παίζουν τα ελαστικά στις επιπτώσεις του οχήματος στο περιβάλλον», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bridgestone Australia Ltd, Αντριου Μόφατ.

Περιεχόμενα

 

Σύγκριση αγγελιών

0 αγγελίες

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 15 αγγελίες στη λίστα σύγκρισης.

Για να προσθέσετε μία αγγελία στη λίστα σύγκρισης, κάντε κλικ στο «Σύγκριση» στην σελίδα αποτελεσμάτων των αγγελιών.